Metin Karip
Tarih: 15.12.2021 20:08
BİR OLMAYA MECBURUZ
Bunca devlet kurduk,bunca devlet yıkıldı!Nasıl oldu?
Devleti kimler kurdu, kimler yüceltti, ayakta tuttu, kimler yıktı!
Dünden bugüne #Niyetler değişmedi.
Kuranlar, yüceltenler ve ayakta tutanlar olduğu gibi yıkmak için elinden geleni ardına koymayanlar da var!
Bizim "Vehme"kapıldığımızı,"Komplo Teorileri"ile "korktuğumuz ve korktuğumuzu"ifâde edenlere bakmayın demiyorum en evvel onlara bakın. Çünkü #Rehavet virüsü bunlardan bulaşır ve arkasından #Yıkımekipleri devreye girer.
Milletler arası Mücadele insanlık tarihi ile müsavidir.
Ne #Fatihler bitmiştir ne de #Zulümleri
Emperyalizm, keyfe keder #Sınırlar değiştirip, Ülkeler dağıtılıyor. Yutması kolay #Lokmalar haline getiriliyor. Bu amansız mücadelede #Korkaklara #Ödleklere "Aman bana ne " diyen #Nemelezımcılara yer yoktur. Saflar bellidir.
Ya #Yıkım ekibinin içindesiniz, ya da #Yıktırmam diyen ekibin.
Bunun adı #Ayrıştırma değil tam aksine #Birleştirmedir
HAKKIN, ADALETİN,ŞEREFİN, BAYARAĞIN, İNSANLIK ONURUNUN gölgesinde toplanmak #Zaferin ilk adımıdır.
Türkiye de ve dünyada yaşanılan olayları bu akıl ve şuurla okumadığımız taktirde bunun bedeli pek ağır olacaktır.
Ne #Ecdada hesap verebiliriz, ne de Gelecek #Nesillerimize
Açlıktan ölmeyiz Yoksulluktan
Ancak #Bayraksızlıktan, #Vatansızlıktan #Ezansızlıktan hepimiz ölürüz.
Açsak elbette doyarız Yoksa elbette buluruz Ancak Allah korusun boynumuza bir kez #Bukağı takıldığında, ayaklarımıza bir kez #prangalar vurulduğunda vatan topraklarımız #Namusumuz bir kez çiğnendiğinde Şah olsak ne yazar,Padişah olsak ne yazar, Para ve imkan denizinde yüzsek ne yazar!Ez cümle
"LA GALİBA İLLALLAH" İmanıyla ayağa kalkmanın ve küresel bütün oyunlara karşı,emperyalizmin içimizdeki bütün yerli işbirlikçilerine karşı topyekûn mücadele etmeliyiz.Bu işin Sağcısı-solcusu,Sucusu-Bucusu yoktur.Bütün Vatanseverlerin, ulusalcıların,mukkaddesatçıların elleri bu taşın altında Olmalıdır.
ÇÜNKÜ BAŞKA BİR YOLU YOKTUR.
Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —