Bugün, 20 Ağustos 2025 Çarşamba

Tutak’ta ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesi sürüyor.

Ağrı’nın Tutak ilçesinde “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesi kapsamında başlatılan çalışmalar aralıksız devam ediyor.

TUTAK 14.08.2025 21:17:00 0
Tutak’ta ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesi sürüyor.

 

Gençlerin yüzme sporuyla tanışması ve spor alışkanlığı kazanması amacıyla hayata geçirilen proje, her geçen gün daha fazla katılımcıya ulaşıyor.

 

 

İlçede belirlenen havuzlarda gerçekleştirilen eğitimlerde, uzman antrenörler eşliğinde yüzme bilmeyen çocuk ve gençlere temel yüzme teknikleri öğretiliyor.

 

 

Projeye katılan gençlerin gösterdiği azim ve öğrenme isteğinin kendilerine güç verdiğini belirten yetkililer, yüzme sporunun yaygınlaşması için çalışmaların yıl boyunca süreceğini ifade etti.

 

 

34.8°

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.