google.com, pub-9772740887936815, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-9772740887936815, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Ziyarette, üniversite öğrencileri ve aileleri de hazır bulundu.
Etkinlik alanında; üniversitede öğrenim gören yabancı uyruklu öğrencilerin kültürel mutfaklarına ait çeşitli yemeklerin tanıtıldığı stantlar büyük ilgi gördü. Ayrıca, farklı bölümlerden öğrenciler tarafından hazırlanan sanat, tasarım ve bilim temalı sergiler gezildi.
Tören kapsamında konuşan Vali Koç, öğrencilerin emekleriyle ortaya koyduğu çalışmaların takdire şayan olduğunu belirterek, “Gençlerimizin akademik başarılarının yanında kültürel ve sanatsal üretimlerini görmek bizleri gururlandırıyor,” ifadelerini kullandı.
Etkinlik, öğrencilerin aileleriyle birlikte mezuniyet coşkusunu yaşadığı samimi bir atmosferde devam etti.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.