Özellikle ilçenin yüksek kesimlerinde kar kalınlığı yer yer 4 santimetreyi buldu.
Uzun süredir kar yağışına hasret kalan Karaköprü halkı, sabah saatlerinde beyaz örtüyle karşılaşmanın sevincini yaşadı. Çocuklar kartopu oynarken, aileler kar manzarasının keyfini çıkarmak için dışarıya akın etti.
Meteoroloji yetkilileri, kar yağışının gün boyunca aralıklarla devam edebileceğini belirtirken, sürücülere buzlanma ve don olaylarına karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulundu.Kar yağışının oluşturduğu kartpostallık manzaralar, sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Vatandaşlar, çektiği fotoğrafları paylaşarak bu nadir anın keyfini sevdikleriyle paylaştı.Karaköprü’deki kar yağışı, Şanlıurfa genelinde ender görülen bir doğa olayı olması nedeniyle halkın yüzünü güldürdü. İlçede kar keyfi sürerken, birçok kişi anı ölümsüzleştirmek için fotoğraf makinelerine ve telefonlarına sarıldı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.