Bugün, 5 Ekim 2025 Pazar

İl Emniyet Müdürü Önder’den İlçelere Yoğun Ziyaret

Ağrı İl Emniyet Müdürü Göksel Önder, Doğubayazıt, Diyadin ve Taşlıçay’da güvenlik birimlerini ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.

DİYADİN 28.09.2025 15:29:00 0
İl Emniyet Müdürü Önder’den İlçelere Yoğun Ziyaret

 

Ağrı İl Emniyet Müdürü Göksel Önder, il genelinde güvenlik hizmetlerinin etkinliğini artırmak amacıyla Doğubayazıt, Diyadin ve Taşlıçay ilçelerinde temaslarda bulundu.

 

 

Doğubayazıt programında uygulama noktası, özel harekat noktası, ilçe emniyet müdürlüğü, Bölge Trafik İstasyonu ve Gürbulak Sınır Kapısı’nı ziyaret eden Önder, görevli personelle bir araya geldi. Esnaf ve vatandaşlarla da sohbet eden Önder, yürütülen faaliyetlere ilişkin bilgi aldı.

 

 

Diyadin ve Taşlıçay’da da emniyet birimlerinde incelemelerde bulunan Önder, güvenlik güçlerine kolaylıklar diledi. İl Emniyet Müdürü Önder ayrıca yapımı süren yeni emniyet müdürlüğü hizmet binasını da ziyaret ederek son durum hakkında bilgi aldı.

 

 


 

24.2°

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.