Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

CEMİYETLERDEN BAŞKAN FEVZİ SAYAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

31 Mart Yerel Seçiminde Tutak Belediye Başkanı seçilen Fevzi Sayan’a herkesimden hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

TUTAK 29.04.2024 20:05:00 0
CEMİYETLERDEN  BAŞKAN  FEVZİ  SAYAN’A HAYIRLI   OLSUN  ZİYARETİ

Milli Beka Hareketi Balıkesir İl Disiplin Kurulu Başkanı, Ankara Ağrılılar Platformu Tutak Temsilcisi,Karesi Haber Yazarı,Tutak Gazeteciler Cemiyeti ve STK Başkanı İsmet Oğuzkan ile Diyadin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı,Ankara Ağrılılar Platformu Diyadin Temsilcisi, Diyadinnet haber  sitesi sahibi Metin Karip Tutak Belediye Başkanı seçilen Fevzi Sayan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.


Başkan Sayan’a hayırlı olsun dileklerini ileterek, “Başarılı çalışmalarınız olsun. Allah yolunuzu açık  etsin. Biz hep beraber yanınızdayız” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti paylaşan Başkan Fevzi Sayan STK ve basın işbirliğinin önemine dikkati çekerek, “Hep birlikte, ortak akılla çalışacağız” ifadelerinde bulundu.
HEDİYE  EDİLEN  SAAT  ANLAMLIYDI…

Tutak Gazeteciler Cemiyeti ile Diyadin Gazeteciler Cemiyetinin ortaklaşa götürmüş olduğu duvar saati üzerindeki yazı metni dikkatlerden kaçmadı. ‘’ Sayın  Fevzi  Sayan 
Tutak Belediye Başkanı. Zaman,herkes için en değerli hazinedir.Bir döngü içerisinde fark etmesek bile akıp giden zaman içerisinde sevgi,huzur, mutluluk,kızgınlık, acı gibi birçok deneyim yaşıyoruz.Tüm bu deneyimler ise aslında zamanın bize sunduğu birer hediye…
Saat, altmış dakikadan oluşan ve bir günlük sürenin yirmi dörtte birine eşit olan zaman parçasıdır. Bu zaman parçasını ise kol saati, duvar saati,masa saati gibi araçlarla takip edebiliriz. Her şeyin bir anlamı olduğu gibi zamanın ve saatlerin de bir anlamı vardır. 


Şehrül – Emin şehrin emin kişisi, emin insan, yani bu günkü manasıyla seçilmiş Belediye Başkanı, şehrin imarından, turizminden, çöpünden, suyundan, çevresinden ve o yerleşim yerinde yaşayanların refahından sorumlu kişi.Dürüst ve ilkeli,toplumun her ferdi ile barışık,işinde başarılı olduğunuzu hepimiz biliyoruz zaten… 

Tutak halkının teveccühüne mazhar yeni görevinizin hayırlı olmasını diliyoruz. İsmet Oğuzkan-Metin Karip - Tutak-Diyadin Gazeteciler Cemiyeti Başkanları’’ bilgileri yer aldı.

İLÇENİN  SORUNLARINA  ÇARE ARANACAK
Ziyarette ilçenin güncel sorunları olan sağlık,eğitim, turizm, çevre düzenlemesi, imar planı,çevre temizliği ,yol yapımı, içmesuyu, araç parkı, otogar yapımı,tekstilin hizmete sokulması, işsizlik sorununun azaltılması,park ve bahçeler, doğalgazın getirilmesinin hızlandırılması, bankamatik çalışanlarının çıkartılarak israfın ve suistimalin önlenmesi, çevresel bakım ve onarım,Tutak Belediyesi hizmet binasının alt katından çıkan suyun binaya zarar verdiği ve kullanılamaz hale geldiği yıllarca alınmayan önlemler ve duyarsızlık konusu ile diğer değişik sorunları gündeme getirilerek,Cemiyet Başkanları ile Başkan Sayan arasında fikir teatisi yapıldı.

Başkan Sayan; ‘’Tutak’a hizmet etmeye geldik.Devlet ve belediye vatandaşı için vardır. Sürekli halkımızın yanında,dertlerine ortak, sorunlarına çözüm bulmaya gayret edeceğiz. Birlikte hareket ettiğimiz zaman güzel şeyler ortaya çıkacaktır.Bu konuda sizlerin de desteğini ve hizmet noktasında eleştirilerinizi, önerilerinizi dikkate  alacağız”
Sayan, “Hizmetlerin daha iyi ve yararlı olması için kamuoyunun bilgisine ve fikirlerine açık olması  gerekir. ” şeklinde konuştu. 

Ziyaretten memnun olduğunu belirten Tutak’ın yeni Belediye Başkanı Fevzi Sayan, ‘Seçimler bitti. Artık birlik beraberlik zamanı. Biz seçim zamanında söylediğimiz gibi seçildiğimiz gün rozetimizi çıkaracağız ve oy veren vermeyen herkesin başkanı olacağız. Sözümüzü yerine getirdik. Siyaset şimdilik bitti. Artık hizmet zamanı hep birlikte el ele vererek, ilçemize hizmet edelim.Halkımızın istediği barış ve huzurun gelme zamanıdır. Bizler çalışmaya geldik.Çatışmaya değil. Tutak’ın bazı sorunları var. Bunları halletmeye çalışacağız.Diğer bir sorun ise işsizlik gençlerimize yeni iş imkanları açacak projeler üreterek göçü önlemek istiyoruz.Nüfusumuz artsın ve Tutak ilçemiz kalkınsın” dedi. Belediye Başkanı Fevzi Sayan Cemiyet Başkanlarına nazik ziyaretleri ve iyi dileklerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyaret takdim edilen plaketler ve çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

HABER: METİN KARİP 


15.6°

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.