Bugün, 15 Mart 2026 Pazar

Ağrı’da Sonbahar Renklerini Göstermeye Başladı.

Ağrı’da sonbahar mevsimi kendini hissettirmeye başladı.

AĞRI 21.09.2025 10:05:00 0
Ağrı’da Sonbahar Renklerini Göstermeye Başladı.

 

Yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışının ardından hava sıcaklıkları düşerken, şehir merkezinde ağaçların yaprakları sararmaya başladı.

 

 

Eylül ayıyla birlikte kente hâkim olan serin hava, doğada sonbaharın tüm güzelliklerini ortaya çıkardı. Yaz aylarının sıcaklığını geride bırakan Ağrı’da, ağaçların sarı ve kahverengi tonlara bürünmesiyle birlikte kartpostallık görüntüler oluştu.

 

 

 

Vatandaşlar sabah ve akşam saatlerinde serinleyen havayı hissederken, kent merkezinde ortaya çıkan sonbahar manzaraları ise fotoğraf tutkunlarının ilgisini çekiyor. Özellikle parklarda ve caddelerde renk değiştiren ağaçlar, doğaseverler için görsel bir şölen sunuyor.

 

 

 

Ağrı’da sonbaharın gelişiyle birlikte günlük yaşamda da değişim başladı. Serinleyen havayla birlikte vatandaşlar kalın giysilere yönelirken, doğada yaşanan bu değişim şehrin güzelliğine farklı bir renk kattı.

 

 

Yoğun kar yağışlı
1.5°

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.