Bugün, 12 Kasım 2025 Çarşamba

Ağrı’da ambulans uçak 20 yaşındaki asker ve 3 aylık bebek için havalandı.

Ağrı’da tedavi gören 3 aylık bebek ve 20 yaşındaki kalp hastası asker, ambulans uçakla ileri tedavi için sevk edildi.

AĞRI 13.04.2025 11:13:00 0
Ağrı’da ambulans uçak 20 yaşındaki asker ve 3 aylık bebek için havalandı.

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde tedavi gören ağır akciğer enfeksiyonu bulunan 3 aylık bebek ile Ağrı Eğitim ve Araştırma

Hastanesi’nde geçirdiği kalp kası iltihabı sonrasında gelişen kalp kasının genişleyip zayıflaması sonucu kalbin yeterli kan pompalayamaması nedeniyle tedavi gören asker için Sağlık Bakanlığı tarafından Ağrı Ahmed-i Han-i Havalimanına ambulans uçak gönderildi. 

Hastaların ileri tetkik ve tedavileri için Bebek uçak ambulansla Elazığ’a sevk edilirken asker ise Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne (GATA) gönderildi.

14.9°

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.