google.com, pub-9772740887936815, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-9772740887936815, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Ağrı Dağı Eteğinde Hasat Heyecanı

Ağrı Dağı Eteğinde Hasat Heyecanı

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesine bağlı Örtülü köyünde, Ağrı Dağı’nın eteklerinde yer alan 5 bin ağaçlık dev meyve bahçesi hasat için gün sayıyor.

11 farklı meyve ağacının bulunduğu modern bahçede yetiştirilen ürünler, bölge turizmine canlılık katıyor.

Bahçenin sahibi Abdülkadir Ardin, ailesiyle birlikte yine aynı alanda bulunan havuzlu ve modern mimarili evlerinde konaklayarak hasat hazırlıklarını sürdürüyor. Ağrı Dağı manzarası eşliğinde doğayla iç içe bir yaşam süren Ardin ailesi, bu yılki verimin iyi olacağını belirtti.

Doğubayazıt’ın tarım potansiyelini gözler önüne seren bu büyük bahçe, hem üretim kapasitesiyle hem de doğal güzelliğiyle dikkat çekiyor. Hasat mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte Ardin ailesi, emeklerinin karşılığını alma heyecanını yaşıyor.



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.