Menü Diyadin Haber Ağri Haber Patnos Haber Doğubeyazıt Haber Tutak Haber Eleşkirt Haber Taşlicay Haber Hamur Haber Doğu Anadolu Haberler Son Dakika Haberler
Tarih: 20.01.2024 22:34
SEVİM ŞİMŞEK KONYAR’DAN GENÇLERE “SPOR YAPIN” ÇAĞRISI

SEVİM ŞİMŞEK KONYAR’DAN GENÇLERE “SPOR YAPIN” ÇAĞRISI

Facebook Twitter Linked-in

Doğubeyazıt İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Sevim Şimşek Konyar'ın öncülüğünde Spor Kenti Doğubayazıt İlçesinde önemli bir ayağı olan "Spor Etkinlikleri", kentte yaz-kış boyunca spor kültürü oluşturmak, gençleri egzersiz ve spora yönlendirmek amacı ile çalışmalar gerçekleştirilmektedir. 

Gençleri zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak, ahlaklı ve yurt sevgisi dolu bireyler olarak yetişmelerini desteklemek amacıyla ilkokul ve ortaokul öğrencilerini spor yoluyla destekleyen etkinlikler Doğubayazıtta değil ülkemize de örnek olmayı da başardı. 

Sevim Şimşek Konyar, "Kış Sporu çocukların ve gençlerin spor yapmalarını sağlamak için her yıl düzenlediğimiz Kış Spor etkinliklerle gençlerimize Satranç,Mangala,Reversi oyunları,Voleybol,Futbol,Kort Tenisi Bocce olmak üzere toplam 10 branş yer alıyor. 

SEVİM ŞİMŞEK KONYAR'DAN GENÇLERE "SPOR YAPIN" ÇAĞRISI

Gençliğe, eğitime ve spora büyük önem veren Doğubayazıt Gençlik ve Spor Müdürü Sevim Şimşek Konyar ; "Sağlıklı yaşam için spor yapmak şart. Gençlerin ve çocukların spor yapması bizim için çok önemli. 

Bu nedenle yaz-kış düzenlediğimiz değişik spor dallarındaki spor okullarımız bu kış da devam edecek. Her fırsatta çocuklarımızı ve gençlerimizi spor yapmaları için teşvik ediyoruz." dedi.

Haber-Metin Karip 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —