Menü Diyadin Haber Ağri Haber Patnos Haber Doğubeyazıt Haber Tutak Haber Eleşkirt Haber Taşlicay Haber Hamur Haber Doğu Anadolu Haberler Son Dakika Haberler
Tarih: 13.03.2026 08:04
Koza Altın İşletmeleri’nden İddialara Net Yanıt: Çalışanların Büyük Bölümü Bölgeden

Koza Altın İşletmeleri’nden İddialara Net Yanıt: Çalışanların Büyük Bölümü Bölgeden

Facebook Twitter Linked-in

İlçede yayılan bu dedikodular üzerine Koza Altın İşletmeleri yetkilileri konuyla ilgili haber merkezimize açıklamada bulundu.


Yetkililer, söz konusu iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek işletmede çalışan personelin büyük bölümünün bölgeden olduğunu ifade etti. Yapılan bilgilendirmeye göre Mollakara işletmesinde görev yapan personelin illere göre dağılımı da paylaşıldı.

Verilen bilgilere göre işletmede;

Ayrıca işletmede görev yapan 15 kişinin mavi yaka çalışan olduğu ve bunların farklı illerden gelen teknik olarak vasıflı ve tecrübeli personellerden oluştuğu belirtildi. Bunun yanı sıra işletmede mühendis ve fakülte mezunu beyaz yaka çalışanların da görev yaptığı ifade edildi.

Koza Altın İşletmeleri yetkilileri, Diyadin'de faaliyet gösteren işletmenin hem bölge ekonomisine hem de istihdama önemli katkılar sunduğunu belirterek, kamuoyunda dolaşan asılsız iddialara itibar edilmemesi gerektiğini vurguladı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —