Tarih: 23.10.2025 21:46

Ağrı’ya 42 Yeni Hekim Atandı.

Facebook Twitter Linked-in

İl Başkanı Yıldız, yapılan atamaların kentte sağlık hizmetlerinin kalitesini artıracağını belirterek, "125. DHY kurasıyla birlikte ilimize 6 pratisyen hekim ve 36 uzman hekim olmak üzere toplam 42 hekimin ataması gerçekleştirilmiştir. Bu atamalar, hem ilimizin sağlık kadrosunun güçlenmesine hem de vatandaşlarımızın daha etkin ve kaliteli sağlık hizmeti almasına büyük katkı sağlayacaktır." dedi.

Sağlık yatırımlarının insan hayatına doğrudan katkı sunduğunu ifade eden Yıldız, "Sağlık alanında yapılan her yatırımı, insanımızın hayat kalitesini yükseltme hedefimizin bir parçası olarak görüyoruz. Bu doğrultuda desteklerini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sağlık Bakanımız Sayın Prof. Dr. Kemal Memişoğlu'na şükranlarımı sunuyorum." ifadelerini kullandı.

Yıldız, açıklamasının sonunda Ağrı'ya atanan hekimlere başarılar dileyerek, "Yeni atanan hekimlerimizin ilimize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum." diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —