Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

"YAN YANA, OMUZ OMUZA YÜRÜMEK İSTİYORUM”.

Haber-Metin Karip

DİYADİN 15.02.2024 08:44:00 0

Türkiye genelinde 31 Mart 2024 günü yapılacak olan mahalli idareler seçimi için adaylar tüm İl ve ilçelerde açıklandı.

RIFAT POLAT, TANINAN, SEVİLEN BİRİ

Ak Parti Diyadin İlçe Belediye Başkan adayı Rıfat Polat’ın, siyasi tecrübesi, mütevazi yaşamı,uzun yıllar Diyadin’de yaşamış olması, kentin her noktasını ve insanlarını çok iyi tanıması onu öne çıkaran özellikler olurken, Diyadin'in sorunlarını yakından bildiğini açıklayan Rıfat Polat, doğduğu ve doyduğu Diyadin'e hizmet etme fırsatını yakalamak istediğini her fırsatta dile getirerek, seçim çalışmalarına önemli projeleri ile seçim çalışmalarına başladı.

Aday olup hizmet etmek isteyen ve adaylığını resmi olarak açıklayan Belediye Başkan adayların, aday adayı olduktan sonra hemen kolları sıvayarak halkın arasına karıştı. Vatandaşlarla tek tek tokalaşıp onların sorunlarını dinleyerek Diyadin’e yapılması gerekenler hakkında istişarede bulundu. Vatandaşlar bir taraftan Diyadin’in sorunlarını ve nasıl çözüleceğini anlatırken bir taraftan da Rıfat Polat’a inandıklarını başarılı, deneyimli ve eğitimli bir başkanın Diyadin’e çok faydalı olacağını söyledi.

“Erdoğan belediyeciliğini Diyadin’e getireceğiz”

Ak Parti Diyadin İlçe Belediye Başkan adayı Rıfat Polat, adaylığıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Ben Diyadin ilçesinde Okullarda müdürlük yaptığım sırada da hep vatandaşların yanında ve onların sorunlarını dinleyen bir insandım. Ben ilke olarak vatandaşı tanımayan, onu bilmeyen odasından çıkmayan bir insanın vatandaşın sorunlarını çözemeyeceğini, vatandaşı tanımayacağına inanan bir kişiyim. Bu nedenle görevim gereği Diyadin merkez ve tüm mahalleleri karış karış gezeceğim. Hem merkezin hem de mahallelerin sorunlarını, bire bir vatandaşların sorunlarını çok iyi biliyorum. Bu nedenle belediye başkanlığına talip oldum. Ben bu sorunların Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul’da başardığı Erdoğan belediyeciliğini Diyadin’e getireceğim. Cumhurbaşkanımızın İstanbul’dan tüm Türkiye’ye yaydığı başarı hikayesini bende Diyadinli için hizmete koyacağım. Bunu başardığımızda Diyadin’in parlayan bir yıldız ve cazibe merkezi olacağına inanıyorum” 

Polat, belediye başkanı olmayı halka efendi değil hizmetkar olmak için istediğini belirterek şöyle devam etti:

“Ben şuanda Emekli bir Öğretmen bir eğitimci olarak kent ve çevre yönetimi alanında daha bilgiliyim. Eğitim alanında bir kent için yapılması gerekenleri biliyorum. Ben hem eğitim alanında hem de yaşarken öğrendiklerimi kendi doğup büyüdüğüm memleketim için hizmete çevirmek istiyorum. Diyadin’in geri kalmışlığını bitirmeye geliyorum.”

“YAN YANA, OMUZ OMUZA YÜRÜMEK İSTİYORUM

Polat “Güzel Diyadin’imizin dört bir bucağındaki büyüklerim,kardeşlerim ve sevgili gençlerimiz, bugün, evladınız, kardeşiniz, abiniz olarak büyük bir gurur,heyecan ve mutlulukla sizlerle buluşacağım.
Malumunuz olduğu üzere Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından Belediye Başkan adayı olarak ilan edildim. Bu, ömrümün sonuna kadar taşıyacağım en büyük şeref olacak.Bu sorumluluk hissiyatıyla Diyadin’imiz için hep birlikte her şeyin en güzelini, en kalitelisini yapacağımıza inanıyorum. Diyadin için söyleyecek sözü olan, ‘ben de varım’ diyen tüm hemşehrilerimle yan yana, omuz omuza yürümek istiyorum… 

Hepinizi saygı, sevgi ve
muhabbetle selamlıyor, sonu zaferle neticelenecek bu kutlu yolculuktaki ilk buluşmamıza hepinizi yanımda yer almanızı bekliyorum” dedi.


25°

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.