Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

VALİ KOÇ VE AİÇÜ REKTÖRÜ PROF. DR. KARABULUT ÖĞRENCİLERLE İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ.

Ağrı Valisi Mustafa Koç ve Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi (AİÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, il protokolünün de katılım sağladığı programda AİÇÜ’de öğrenim gören öğrencilerle iftar yemeğinde bir araya geldi.

AĞRI 27.03.2024 23:19:00 0
VALİ KOÇ VE AİÇÜ REKTÖRÜ PROF. DR. KARABULUT ÖĞRENCİLERLE İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ.

AİÇÜ tarafından Merkezi Yemekhanede düzenlenen iftar yemeği programına Ağrı Valisi Mustafa Koç, Ağrı Cumhuriyet Başsavcısı Adem Çalış, AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, il protokolü, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.


Programda öğrencilerle bir süre sohbet eden AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, AİÇÜ, IC Vakfı ve Erzurum Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nün katkılarıyla Ramazan ayında ücretsiz verilen iftar yemeği programlarında öğrencilerle bir araya gelerek Ramazan ayındaki iftar sofralarının manevi duygusunu öğrencilerle birlikte yaşadıklarını söyledi.


Üniversitede huzurlu bir ortamda ramazan ayının gerekliliklerinin ifa edildiğini belirten Prof. Dr. Karabulut, “Çok şükür ramazan ayının manevi atmosferine uygun bir şekilde Üniversitemizde öğrencilerimizle birlikte iftar yemeği programlarında bir araya geliyoruz.

Öğrenci kardeşlerimize sağladığımız ücretsiz iftar yemeği hizmeti ile hem öğrencilerimizin maddi yükünü hafifletmeye çalışıyoruz hem de aile ortamında iftar yemeğine katılmalarını sağlıyoruz. Öğrencilerimize desteklerinden dolayı IC Vakfı’na ve Erzurum Vakfılar Bölge Müdürlüğü’ne teşekkür ediyorum” diye konuştu.


Ağrı Valisi Mustafa Koç’u ve il protokolünü öğrencilerle iftar sofrasında buluşturduklarını ifade eden Prof. Dr. Karabulut, “Birlik, beraberlik, kardeşlik ve yardımlaşmanın öne çıktığı iftar sofraları bolluk ve bereketi de beraberinde getirmektedir.

Başta öğrenci kardeşlerimiz olmak üzere tüm İslam aleminin; başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise ebedi azaptan kurtuluş olan Ramazan ayını kutluyorum” dedi.


Prof. Dr. Karabulut, iftar yemeği programına katılımlarından dolayı Ağrı Valisi Mustafa Koç’a ve il protokolüne teşekkür etti.


23.5°

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.