Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

TAŞLIÇAY’DA ZİHİNSEL ENGELLİ BİR ŞAHIS ÇOCUKLARA SALDIRI GİRİŞİMİNDE BULUNDU.

olay dün gece saatlerinde ağrı taşlıçay ilşesinde adnan menderes mahallesi recep tayıp erdoğan parkı civarında meyana geldi.

TAŞLIÇAY 14.03.2023 18:25:00 0
TAŞLIÇAY’DA ZİHİNSEL ENGELLİ BİR ŞAHIS ÇOCUKLARA SALDIRI GİRİŞİMİNDE BULUNDU.

seyid kaya (17) ve  doğan kaya (17) amcaoğulları olan iki genç akşam saatlerinde eve doğru giderken,  yakın komşularının bahçelerinde bağırış ve  kargaşa olduğunu fark  ettiler,  olayı yakından görmek için giden amcaoğulları, zihinsel engelli (23) olan bir şahsın bıcaklı bir şekilde komşularına saldırdığını fark ettiler  doğan ve seyit olaya müdahale edip zihinsel engelli şahsı sakinleştirmeye çalışırken, zihinsel engelli şahıs ise  seyid ve doğan’ı bıçakladı. kalbinden ağır yaralan seyid olay derinde baygınlık geciridi,  doğan ise kolundan yaralandı.  zihinsel engelli sahıs  taşlıçayda işletme sahibi kavurmacı hikmet usta olarak bilinen hikmet al’ın  oğlu olduğu oğrenildi.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. taşlıcay devlet  hastanesine  kaldırıldı. Tedaviye alınan 2 yaralının seyid kaya adındaki şahsın kalbinden ağır yaralandığı  öğrenildi  zihinsel engelli olan şahıS polis tarafından yakalanıp, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


25°

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.