Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Su Kanalına Düşen 3 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti!

Ağrı’nın Taşlıçay ilçesinde serinlemek için girdiği nehirde boğularak yaşamını yitiren 14 yaşındaki çocuktan sonra bir acı haber de Muş’tan geldi.

TAŞLIÇAY 26.08.2023 16:23:00 0
Su Kanalına Düşen 3 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti!

Edinilen bilgiye göre, Muş’un Bulanık İlçesi Güllüova mahallesinde kaybolan 3 yaşındaki çocuk saatlerce süren arama kurtarma çalışmaları sonucu ölü olarak bulundu.

Bulanık  Güllüova mahallesinde ailesi ile birlikte pikniğe giden ve Suriye asıllı 3 yaşındaki Malik Elavi su kanalına düşerek kayboldu. 25 Ağustos Cuma günü saat 18.00 sularında ailesi ile birlikte Mollakent köyünden Güllüova Mahallesi piknik alanına giden ve burada kaybolan Malik Elavi için arama kurtarma çalışmaları saatlerce devam etti.

Gece saat 23:00 civarında arama kurtarma ekipleri tarafından Malik Elavi su kanalında ölü bulundu.Bulanık Devlet Hastanesine götürülen 3 yaşındaki çocuğun otopsisi için cumhuriyet savcısına haber verildiği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 


 


25°

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.