Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

RIFAT POLAT: İLÇE HALKININ UMUT IŞIĞI…

Sayın Rıfat Polat İlçemizin doğma-büyüme evladı, Emekli öğretmen ve bir eğitimci… Polat İlçemize ve halkına hizmet etmek için Belediye Başkanlığına aday oldu.

DİYADİN 26.03.2024 21:26:00 0
RIFAT POLAT: İLÇE HALKININ UMUT IŞIĞI…

Kendisine Başarılar diliyorum, dua ediyorum… Belediye seçimlerinde ilçemiz Allah’ın izni ile aydınlık günlere kavuşturacaktır.

Ben inanıyorum ki bahse konu seçimlerde, Polat halkı teveccü gösterecek, ilçemizin yüzü gülecektir... Durmak yok, yatmak yok! Bu seçimler Zafer ile taclanacaktır İnşallah.

Sayın Rıfat Polat; Diyadin halkının yanında, Diyadin halkının tercümanı, Diyadin halkının umut ışığı, herkesin ortak refleks ve paydası… 

Rıfat Polat; Diyadin halkının özü ve özetidir.

Ak Parti Diyadin Belediye Başkan Adayı Sayın Rıfat Polat; memurun, işçinin, küçük esnafın, emeklinin, köylünün, çiftçinin sesidir ve göreve hazırdır.

Diyadin Belediye Başkanı Adayı Sayın Rıfat Polat’ı Diyadin halkı seçecektir. Çünkü ismi  bile Diyadin'e ÖZGÜVEN veriyor…

Diyadin Seninle bulacak huzuru...
Diyadin seninle bulacak hizmeti...
Diyadin seninle bulacak mutluluğu...
Diyadin seninle bulacak bereketi...
Diyadin seninle bulacak birlik bereberliği...
Diyadin İlçesinin öz evladı…
Diyadin sevdalısı…
Diyadin aşığı…
Diyadin İlçemize her alanda hizmet etmek için sefere talip olmuştur…

Projelerini Diyadin’e güzel insanlarına anlatarak…
Güçlü yarınlar için halkından destek ve oy isteyerek…
Güçlü, moderin, gelişmiş bir Diyadin'in yolu; dürüst, çalışkan, ilkeli olan Sayın Rıfat Polat'ın Belediye Başkanı seçilmesiyle mümkün olacaktır…

Sayın Rıfat Polat ve ekibinin; Belediye seçimlerinde hak ettiği neticeyi alacağından asla şüphemiz yoktur. Çünkü  hummalı çalışmaları aralıksız devam ediyor. Tek amacı Diyadin İlçemize hizmet etmek için Belediye Başkanlığını ve Belediye Meclis Üyeliklerini kazanmak….

Şimdi yeni bir dönemecin eşiğindeyiz. İlçemizde Rıfat Polat Başkanımızın rüzgarı esiyor! Rabbim! İnşallah Belediye Başkanlığını ona nasip eder... Allah yar ve yardımcınız olsun.!

Ağrı-Diyadin halkı; her seçimde Ak Parti'yi mağdur etmiştir. Ama bu sefer, söz konusu seçimlerde Ak Parti Diyadin Belediye Başkan Adayı Sayın Rıfat Polat’a oyunu vererek vefa borcunu ödeyecektir. Ey Diyadin'in güzel insanları bu kötü duruşa dur deyin!...

31 Mart 2024 seçimlerinde, Başkan adayı Rıfat Polat'a  seçimi kazanarak Diyadin İlçesinin içinde bulunduğu karanlık ortamdan kurtarıp aydınlık günlere kavuşturacaktır.

Rıfat Polat Diyadin İlçesinde oy patlaması yapacak ve Polat Allah'ın izniyle Belediye Başkanlığı yolundaki hedefine varacaktır. Bu hummalı çalışmalarından dolay Başta Belediye Başkan adayımızı…Ak Parti Diyadin İlçe Başkanımızı, yönetimini… Belediye Meclis Üyelerini tebrik ediyor, başarılar diliyorum…


23.6°

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.