Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

RIFAT POLAT DİYADİN'E ÇOK YAKIŞACAK, DİYADİN'İN ARTIK YÜZÜ GÜLECEK...

Memleketine, sadık, dürüst, ilkeli, haramı helalı bilen, İnsanlara karşı saygılı, Diyadin sevdalısı, gözü, gönlü Diyadin’de, özü sözü Diyadin için, gecesi gündüzü Diyadin uğruna..Rıfat Polat istikrardır, istikbaldir! Hizmettir…

DİYADİN 24.02.2024 08:17:00 0
RIFAT POLAT DİYADİN

Değişimi Diyadin’in güçlü Gençleriyle gerçekleştireceğine inanıyorum…

Diyadin’de Ak Parti'nin oyları artarak devam edecektir. Rıfat Polat Diyadinlileri mahcup etmeyecek, Diyadin’imizi hak ettiği, layık olduğu hizmet ve eserlerle buluşturup; her köşesini ilmek ilmek dantel gibi işleyecektir.

Diyadin’imizin güzel insanları her daim aklımızda, kalbimizde ve selamımızdadır…

Rıfat Polat; “Heyecanımız, hedeflerimiz, hayallerimiz Diyadin için, Keyfimize göre değil, Diyadin'e göre yaşayacağız, Kendimiz için değil, Diyadin için çalışacağız, Diyadin'li kardeşlerimizin her anında, hep yanında olacağız.”

Diyadin’in sesine kulak vereceğiz…

Ak Parti Diyadin İlçe Belediye Başkan Adayı Rıfat Polat ekibiyle Vizyon Projesi” üzerinde çalıştıklarını, yoğun bir mesai harcadıklarını biliyoruz, duyuyoruz.;

Rıfat Polat “Diyadin ile bağımız derinden ve yürektendir. Bu sevgiye ve güvene layık olmak için daha çok çalışacağız, daha fazla üreteceğiz, daha fazla ter dökeceğiz. Seçimden seçime değil her zaman yanınızda olacağız.”

Birliğin gücü ile canla başla bekle Diyadin…

Diyadin için altın yıllar yeniden başlayacak. Diyadin değişecek, İstihdam büyüyecek, İşsizlik bitecek, Herkes toprağında yaşamaya, Toprağında kazanmaya, Toprağında huzur bulmaya devam edecek.

Bizim meselemiz, bir sevda ve hizmet sözleşmesidir…

Diyadin Belediye Başkanlığını kazanmak için Ak Parti Diyadin İlçe Belediye Başkan adayı Rıfat Polat humalı, disiplinli, planlı, programlı ve samimi bir şekilde çalışıyor…

Meselemiz büyüktür, mesuliyetimiz ağırdır…

Diyadin’e hizmet etmeye, Diyadin'i büyütmeye ve kucaklamaya hep birlikte devam edeceklerini her daim ifade ediyorlar… Diyadin Rıfat Polat ile en parlak dönemini yaşayacak.

Diyadin'imiz için çıktığınız bu yolda yolunuz açık olsun…

Rıfat Polat; “Bu iş gönül işi, bu iş ekip işi. Hep birlikte çalınmadık kapı, sıkılmayan el, kazanılmayan gönül bırakmayacağız. Birlik olacağız, birlikte başaracağız.”

Diyadin'imiz kalbi iyilikle dolu insanların yaşadığı bir İldir…

Diyadin için değişim ateşi yakıldı…

Rıfat Polat; “Her bir kardeşimiz; evine daha rahat ulaşacak. Daha dirençli bir binada oturacak. Yuvasına güven içinde gidecek. Hak ettiğiniz Diyadin için hazır ve kararlıyız.”

Birlikte yarınlarımızı şekillendirmek için el ele verelim…

İnanıyoruz, güveniyoruz Diyadin için atılan her adım, şehrimizin ruhunu güçlendiriyor. Güvenli evler, erişilebilir yollar, huzurlu yarınlar... Diyadin hak ettiği geleceğe Rıfat Polat ile ulaşacak inşallah.

Her el sıkışma; bağlılık, güven ve umut işaretidir…

Rıfat Polat; “Günden güne sevgi bağımız, kardeşliğimiz büyüyor… Her gün bir adım daha yaklaşıyoruz Diyadin’i birlikte yönetmeye. 31 Mart akşamı zafer türküleriyle bir arada olmak için parolamız belli. Çalışacağız, çalışacağız, çalışacağız. Diyadin gerçek belediyeciliğe kavuşacak!”

Siyaset, vatandaşa hizmet için yapılır…

Polat; “Tüm ekibimizle sahada olmaya, gönüllere dokunmaya, projelerimizi anlatmaya devam ediyoruz. Diyadin için birliğin gücüyle, canla başla çalışacağız.”

Kültürüne, Ruhuna, Doğasına, Tarihi Dokusuna sadık bir Diyadin inşa edeceğiz…

Bir ve beraber oldukça hiç korkmayın, asla endişe etmeyin, bilin ki zafer  Diyadinin olacak... Toprağına, taşına her zerresine verdiğimiz kıymet her adımına ayrı bir hizmetle Diyadinimizi hak ettiği yarınlara taşınacaktır. Rıfat Polat Diyadin’e çok yakışacak, Diyadin’in artık yüzü gülecek.

Biz Diyadin’e anlamlı iz bırakmak için geliyoruz…

Polat: “Diyadin ile bağımız derinden ve yürektendir. Bu sevgiye ve güvene layık olmak için daha çok çalışacağız, daha fazla üreteceğiz, daha fazla ter dökeceğiz. Seçimden seçime değil her zaman yanınızda olacağız.”

Diyadin’in derdini çözmeye talibiz…

Yorulacak'san, zorlanacak'san, şikayetçi olacaksan, keşkelere sığınacak'san, söze "ama" diye başlayacaksan, girme bu  yola; Ak Parti de “U" dönüşü yoktur! Yüreğin yetmiyorsa düşme yollarına…

Polat; “Ayırmadan, ötelemeden herkesi kucaklayarak Diyadin’i adaletli bir hizmetle yöneteceğiz! Biz kollarımızı memleket sevdasıyla, hizmet aşkıyla sıvarız. Biz ne yaparsak yalnızca görevden değil, gönülden yaparız.”

Mübarek Üç Aylar’la birlikte bugün idrak ettiğimiz Berat Kandilimizin mübarek ve dualarımızın kabul olması; bu kutlu gün ve gecelerin milletimize, ülkemize, İslam alemine, Diyadin’imize nice manevi diriliş ve yükseliş imkanı nasip etmesini Yüce Rabbimden dileğimdir ve dualarım bu yöndedir.


23.6°

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.