Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

RAMAZAN YAKUT “HEPİMİZ AK PARTİ'NİN BİRER NEFERİYİZ”

31 Mart 2024 seçimlerinde Ak parti de aday adaylık başvuruları sona ermesi ile birlikte Ağrı’da temayül yoklaması yapıldı.

ELEŞKİRT 26.11.2023 23:03:00 0
RAMAZAN YAKUT “HEPİMİZ AK PARTİ

Temayül Yoklamasında Açıklama yapan Ak Parti Eleşkirt Belediye Başkan Aday Adayı Ramazan Yakut “Hepimiz Ak Partinin neferiyiz ve ayrı ayrı her birimizin görevleri sorumlulukları var. Nihayetinde bir belediye Başkanı olacak, hayırlısı kim ise o olsun. Nefer komutana uyar. Bizim Komutanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. O görev dağılımını yapıyor. Bizlere de düşen görev neyse ona uyacağız. Safları sık tutacağız birlik beraberlik içinde bu seçimi hayırlısı ile tamamlayacağız. Toplantımız hayırlara vesile olsun.”dedi.

31 Mart 2024 seçimlerinde Ak parti de aday adaylık başvuruları sona ermesi ile birlikte Ağrı’da temayül yoklaması yapıldı. Sabah saatlerinde başlayan adaylık temayül yoklamasında delegelerin yoğun ilgisi vardı. Yapılan temayül yoklamasına damga vuran isim ise Eleşkirt belediyes Başkan aday adayı Ramazan Yakut oldu. Ramazan Yakut 31 Mart Yerel seçimlerde Ak Partiden Eleşkirt Belediye Başkanı aday adaylığını yeniden açıklamış ve ilk günden itibaren yeniden yoğun çalışmalara başlamıştı.

Temayül yoklama alanında coşkulu bir şekilde karşılanan Yakut Eleşkirt için oy kullanan üyelerin yoğun ilgisi vardı. Yoklama alanında delegeler ile tek tek ilgilenen Yakut daha iyi bir Eleşkirt için yeniden destek istedi. Ramazan Yakut yaptığı açıklamada daha güzel bir Eleşkirt için yeniden bizde varız diyerek Cumhurbaşkanımız'dan aldığımız güç ve ilham ile bu yola girdiklerini ve genel merkez uygun gördüğü takdirde çok iyi bir Eleşkirt için yeniden gece gündüz demeden çalışacağını ifade etti:Hepimiz Ak Partinin neferiyiz ve ayrı ayrı her birimizin görevleri sorumlulukları var. Nihayetinde bir belediye Başkanı olacak, hayırlısı kim ise o olsun. Nefer komutana uyar. Bizim Komutanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. O görev dağılımını yapıyor. Bizlere de düşen görev neyse ona uyacağız. Safları sık tutacağız birlik beraberlik içinde bu seçimi hayırlısı ile tamamlayacağız.” Diyerek sözlerini tamamladı.


25°

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.