Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

DİYADİN

DİYADİN Haberleri

POLAT: AMACIMIZ MEMLEKETE HİZMET ETMEK!

Ak Parti Diyadin İlçe Belediye Başkan adayı Rıfat Polat: Tek bir hedefim memlekete hizmet etmek” dedi.

DİYADİN 23.02.2024 20:02:00 0
POLAT: AMACIMIZ MEMLEKETE HİZMET ETMEK!

Ak Parti Diyadin Belediye Başkan adayı Rıfat Polat, hedeflerini ve projelerini diyadinhaber.com'a açıkladı. “Amacımız ve hedefimiz memlekete hizmet etmek” dedi.

“AMACIMIZ MEMLEKETE HİZMET ETMEK”

POLAT, amaçlarının memlekete hizmet olduğunu dile getirerek, “Her gün yeni, yeniden güçlü bir şekilde 31 Mart seçimlerine hazırlanıyoruz. Hergün de ilçemizde ev ziyaretleri ile halkımızla bir araya geldik. Gittiğimiz her yerde aynı şeyleri tekrar ediyoruz. İnançlıyız. Bu konuda son derece motiveyiz. Kazanacağımıza eminiz. İnşallah 31 Mart akşamı başta Ağrı olmak üzere Diyadin de bir zafer bekliyoruz. Amacımız memlekete hizmet etmek. Hizmet denildiği zaman akla ilk gelen parti AK PARTİ'dir. AK Parti hizmetle eş anlamlı bir partidir” ifadelerini kullandı.

“DİYADİN'İN MARKA BİR İLÇE OLMASI İÇİN PROJELERİMİZİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ”

POLAT, Diyadin’in marka bir ilçe olması için çalışacaklarını belirterek, “Diyadin'i, ayağı yere basan projelerle hükümetimizin de destekleriyle iyi noktalara getireceğiz. diyadin'in marka şehir olması için projelerimizi hayata geçireceğiz.

İnanıyoruz ki bu projelerin hepsi gerçekleşecek. Çünkü 5 yılda çok yol katedilir. Birçok şey çözülür ve bundan sonra ki süreçte de yapılmayan projeler başta olmak üzere yeni projelerle de Diyadin'imizi güzelleştirmeye Bir Eğitimci olarak Tüm Diyadin'li Hemşerilerimize söz veriyorum.” diye konuştu.


23.6°

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.