Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

PATNOSLULARIN KAHVALTISINA YOĞUN İLGİ

İzmir Patnoslular derneğinin organize ettiği ve İzmir’de yaşayan Patnosluların ailece katıldığı Büyük Patnoslular Buluşması Kahvaltısı; Buca Kaynaklar Değirmenci Tesislerinde Saat 10.00’da gerçekleşti.

PATNOS 3.03.2024 17:23:00 0
PATNOSLULARIN KAHVALTISINA YOĞUN İLGİ

SİYASETTEN AZADE KAHVALTI

Kahvaltıyı farklı kılan, siyasi partilerin himayesinde olmamasıydı. Yerel seçim öncesi siyasi partilerin tanıtım
 

toplantılarına dönen kahvaltılara hiç benzemeyen; sadece Patnosluların çoluk çocukları ile birlikte ailece katıldığı; havanın güzelliğinden de faydalanarak bahçede halaylar kurduğu kahvaltı, kolay kolay unutulmayacak bir etkinlik olarak hafızalara kazındı. 

Katılımcıların tamamının ortak duygusu. “Helal olsun Kahvaltı dediğin böyle olur. Bunu da yapsa yapsa; Patnoslular yapar.”düşüncesiydi.

PATNOSLU SİYASETÇİLER DE KATILDI. FAKAT SİYASETÇİ OLARAK DEĞİL. HERKES GİBİ; BİR PATNOSLU OLARAK.

Ak Parti Buca Belediyesi kontenjanından meclis üyesi adayı Patnoslu hemşehrilerimiz Oğuzhan Görmez ile başkan yardımcısı adayı Patnoslu hemşehrimiz Yunus Görmez’in de ailece katılım sağladığı etkinlikte siyaset konuşulmazken, coşkuda sınır yoktu.

Bu iki hemşehrimize dilenen başarı dileklerinin samimiyeti ise, dikkatlerden kaçmadı.

TEK KONUŞMA, BAŞKAN MUSA TAŞDELEN’DEN

Kahvaltı programında sadece İzmir Patnoslular Derneğinin başkanı Musa Taşdelen konuştu.

Musa Taşdelen konuşmasında Bir Pazar sabahında bir araya gelmiş olan siz hemşehrilerimizin yüzündeki mutluluğun bizde bıraktığı izlenimi kelimelerle anlatamam. Bu birlikteliğin bir parçası olan biz: Şahit olduğumuz memnuniyetten sonra tüm yorgunluğumuzu unutuyoruz. 

Bir araya gelerek ailece kaynaşıyor, Dernek çalışmalarımızın böylesi hayırlı tanışmalara vesile olduğu için ne denli değerli olduğunu fark ediyoruz.

Sizin memnuniyetiniz; yolumuzu aydınlatırken, daha çok çalışmamıza vesile olmaktadır.

Siyasete katlım sağlayacak hemşehrilerimize başarılar diliyor. Allah yollarını açık etsin dileklerinde bulunuyoruz.”dedi.

Taşdelen konuşmasını: “Hoş geldiniz. Sefalar getirdiniz. Hûn tev li ser sera û ser çavan re hatin.”diyerek bitirdi.

 


23.6°

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.