Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Patnos Belediyesi'inde işçilerin zam sevinci

Patnos Belediyesi ile Belediye-İş sendikası arasında süren toplu iş görüşmeleri sonuçlandı.

PATNOS 11.01.2022 07:44:00 0
Patnos Belediyesi

Belediye-İş Sendikası Van Şube Başkanı Emin Yeşilova, Belediye Eş başkanları Müşerref Geçer ve Emrah Kılıç ile zam Sözleşmesi imzalandı. 

2022 ve 2023 yılları kapsayan sözleşme ile Patnos Belediyesi bünyesinde çalışan işçilerinin mali ve sosyal haklarında önemli kazanımlar elde edildi. 

2022 yılı için % 28 zam 2023 yılı için ise % 30 zam yapıldı. 

Sözleşmenin hayırlı ve bereketli olmasını temennisinde bulunan Belediye-İş Sendikası Van Şube Başkanı Emin Yeşilova, Belediye-İş Sendikası olarak bugün burada Patnos Belediye Eş başkanları Müşerref Geçer ve Emrah Kılıç, ile işçilerimizin daha huzurlu olabilmeleri, refah seviyelerini artırabilmeleri adına bu sosyal denge sözleşmesini akdettik. 

Eş başkanlarımız her zaman emekçinin yanında.belediye başkanımız emekçilere bir iltifat gösteriyor.biz işçiler olarak yapmamız gereken marifetimizi daha artırarak,hizmetimizi en güzel şekilde götürmektir. Sözleşmemizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Şeklinde konuştu. 

İmza Töreni’ne bir konuşma yapan Patnos Belediye Eş Başkanı Emrah Kılıç ise " Birlik ve Beraberlik içerisinde çalışmak ve başarıyı yakalamak adına yapılan sözleşmemizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Biz her zaman çalışan kardeşlerimizin hakkını vermekten yana olduk. 

İmkanlarımız doğrultusunda işçilerimizin haklarını iyileştirdik. Her zaman işçinin ve emekçinin yanında olmayı sürdüreceğiz."ifadelerini kullandı.


20.2°

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.