Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

O İSİM AK PARTİ TUTAK İLÇESİNDE BİR ADIM ÖNDE

AK Parti’den Tutak Belediye Başkanlığı için aday adayı olan isimler arasında, yönetim kabiliyeti açısından öne çıkan, Fevzi Sayan adaylık noktasında bir adım önde gidiyor.

TUTAK 11.12.2023 14:44:00 0
O İSİM AK PARTİ TUTAK İLÇESİNDE BİR ADIM ÖNDE

Yerel seçim takviminin işlediği bugünlerde merak edilen ilçelerin başında Tutak Belediye Başkanı adayı kim olacak sorusu geliyor. Ankara’dan gelen kulis bilgilerin de ise Fevzi Sayan ismi en çok konuşulan isimlerinden biri olmuş durumunda.

Fevzi Sayan çok konuşulan aday adaylık bilgisi için bir açıklamada Bulundu. Sayan Açıklamasında: Kuruluşundan itibaren gücüne güç katan, değişim ihtiyacını gören ve gerektiği şekilde de kadrolarını revize ettiğini kanıtlayan bir AK Parti’nin, bu tercihinde de en doğru seçimde bulunduğuma yürekten inandığımı, şimdiye kadar söylediğim gibi şimdi de söylemek istiyorum. Bir iş adamı olarak Tutak'da   beklediğimizden çok daha fazla destek gördük…Bize desteklerini esirgemeyen tüm hemşehrilerime, dostlarıma sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Sizlerle siyasetin en güzel yanı olan samimiyeti bu süreçte bir kez daha görmüş olduk.Bize düşen büyük ustamız Recep Tayyip Erdoğan nezdinde partimize ve adayımıza sahip çıkmak ve elimizden gelen desteği vermek olacaktır.

Siyaseti, toplum adına alınan ağır bir vebal ile sorumluluk olarak gören, yerelle başlayan, genel ve ülke siyaseti ile pekişen, hizmet etme niyetini icra etme imkanıyla gören bir vatandaş olarak tüm adaylarımızı kutlar seçim çalışmalarında ve sonrasında başarılar dileriz.dedi.


13.4°

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.