Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Kızılay Kadın Komisyon Kuruluna Ağrı Doğubayazıt'tan Başkan Han seçilmiştir.

Türkiye genelinde tüm İl ve İlçelerde Kızılay Kadın Komisyon kuruluna Doğu Anadolu Bölgesi’ni Temsilcisi Doğubayazıt Kızılay Kadınlar Şube Başkanı Songül Han seçildi.

DOĞUBEYAZIT 15.01.2022 20:47:00 0
Kızılay Kadın Komisyon Kuruluna Ağrı Doğubayazıt

Çalışmaları ve  başarıları ile Doğu Anadolu bölgesin'de temsilen Doğubayazıt Kızılay kadınlar Şubesi Başkanı Songül Han, diyadinhaber.com muhabirine duygularını şu ifadelere yer verdi;

Doğubayazıt ilçemizde Kızılay kadınlar Şubemizin faaliyete geçtiği ilk günden bu yana bir çok sürece gelişme katettik ve farklı şehirlerde her yerde bizi biz yapan değerleri barındıran sevgimiz merhametimiz yolumuzu aydınlatan en önemli kaynak oluyor. 

Hem ülkemizde hem de uluslararası sektör de en başarılı yardım kuruluş arasında yer alan ve adından sıkça söz ettiren Türk Kızılayı gün geçtikçe farklı mecralarda da kendini göstermeye devam ediyor. 

Başarılarımız arka planda çalışan bir birinden özel ve çalışkan gönüllülerin, özveri, yetenek ve yaratıcılıklarıyla ortaya çıkıyor. Bu başarılı ekip çalışması sonucunda hayırseverlerden gönderilen, bağış ve yardımlar, ihtiyaç Sahiplerine sunduğumuz "merhamet çınarları sloganımız", bizi her zaman hep daha iyiye ,Türk Kızılay'ı üst sıralarda yer aldı ve almaya Devam ediyor. 

Doğubayazıt Kızılay kadınlar Şubesince tüm çalışanların gönüllülerin ve paydaşlarımıza bize olan inançlarını sürdürdükleri, daima yanımızda oldukları için teşekkürü bir borç biliyor, nice işlere başarılara birlikte imza alacağımızı taahhüt ediyorum. Dedi.


23.2°

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.