Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Kızılay Diyadin gönüllüleri, karne alan öğrencilerin heyacanına ve sevinçlerine ortak oldular

Türk Kızılay Diyadin Şubesi'nde Gönüllüler, 2021-2022 eğitim-öğretim yılının 1'inci döneminin son günü ilk defa karne alan 1'inci sınıf öğrencilerinin heyecanına ortak oldular.

DİYADİN 21.01.2022 19:56:00 0
Kızılay Diyadin gönüllüleri, karne alan öğrencilerin heyacanına ve sevinçlerine ortak oldular

Türk Kızılay Diyadin Şube Başkanı Suat Özden ve beraberinde ki gönüllü gençler, ilk kez karne alan 1'inci sınıf öğrenciler için pasta alan gönüllüler ,Taşkesen ilkokulu'nun yolunu tutup,  öğrencilerin ziyaretine gittiler. Karne heyecanını yaşayan minikler,Kızılay gönüllerine desteği için teşşekür ettiler.

Öğrencilere pasta ikramı vermeden önce Kızılay Diyadin Şubesi Başkanı Suat Özden, "Bugün ilk defa karne alan ilkokul çocuklarının yanına geldik.ve onların karne heyecanına ve sevinçlerine ortak olduk.ilk defa karne alacakları için çok heyecanlılardı.

Bizde çok heyecanlandık. Onlara küçük hediyeler hazırladık. çikolata ve pasta ikramı verdik.cok mutlu oldular. Bizde onlsr kadar çok mutlu olduk.bugün 125 çocuğumuza ulaştık. Onların heyacanını ve sevinçlerine ortak olduk. Bizim için de çok güzel bir gün oldu.dedi.


20.2°

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.