Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

KİMSENİN YAPMAYI KAFASININ UCUNDA GEÇEMEDİĞİ CESARETİ BAŞKAN YAKUT YAPTI.

Eleşkirt Belediye Başkanı Ramazan Yakut, Gelir Gider Tablosunu Pankart Halinde Belediye Binasına Asarak Halkın Bilgisine Sundu.

ELEŞKİRT 7.01.2024 09:52:00 0
KİMSENİN YAPMAYI KAFASININ UCUNDA GEÇEMEDİĞİ  CESARETİ BAŞKAN YAKUT YAPTI.

BAŞKAN RAMAZAN YAKUT SÖZÜNÜ TUTTU, ‘GELİR-GİDER TABLOSU’NU AFİŞLE HALKA DUYURDU 

Ağrı ilimizin Eleşkirt ilçe Belediye Başkanı Ramazan Yakut,bir ilke imza atarak belediyenin gelir-gider tablosunu hizmet binasına astı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Ramazan Yakut, başkanlık koltuğuna oturduğu günden bu yana belediyeyi halkla birlikte yöneteceklerinin altını çizdiğini kaydetti. Yakut,Hızmet yapmak yetmiyor birde şeffaf belediyecilik anlayışını yerleştirmek için halkımıza hesap vermek zorunluluğu olduğu düşünüyoruz. Onun için yıllık gelir gider tablomuzu neyi nereye harcadığımızı kuruşu kuruşuna halkımızın bilgisine sunma gereği duyuyoruz. “Halkımıza her defasında, ‘belediyeyi birlikte yöneteceğiz, harcadığımız her kuruşun hesabını vereceğiz’ demiştik. Tüm gelir-gider cetvelimizi, yeni yaptırdığımız afişimizle halkımıza ilan ettik. Bu tarihten sonra her ay düzenli olarak bu bilgileri halkımızla paylaşmaya devam edeceğiz. Şeffaf belediyecilik anlayışımızdan hiçbir şekilde taviz vermeyeceğiz” dedi.


23.5°

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.