Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

KENAN KARAHAN YAZDI..MENFAATİ İÇİN LİDERİNİ HANÇERLEYENLER…

Kenan KARAHAN kaleminden...Dava; çokluk değil gönül ister, sevgi ister kardeşlik ister, Dava, emanete sahip çıkmak ister, ilelebet bir vefa saygı ister.

DOĞUBEYAZIT 25.04.2024 14:32:00 0
KENAN KARAHAN YAZDI..MENFAATİ İÇİN LİDERİNİ HANÇERLEYENLER…

MHP'den bahsederken göğsünüzü gerin!

Bu nasıl bir Ülkücülük ki, gözü, kalbi, ruhu dönmüşçesine MHP'ye ve Lider Devlet Bahçeli'ye kuduz köpek gibi saldırıp salyalarını akıtıyorlar.

MHP'den bahsederken sesiniz gür çıksın!

MHP'den bahsederken gurur duyun onunla!

Çünkü 12 Eylül'ün satılmış generalleri, Mamak zindanları, C-5 işkencehaneleri bu davaya diz çöktüremedi.. Siz ve sizin gibi tatlı su sazanları mı MHP’ye ve Lider Devlet Bahçeli'ye diz çöktürecek.

MHP onurun kendisidir!

Sizlerin satlık eşyadan başka hiçbir farkınız yoktur. Çünkü Menfaatiniz için takla atarsınız, menfaatiniz için diz çökersiniz, menfaatiniz için davanızı satarsınız, menfaatiniz için Lider Devlet Bahçeli'yi hançerlersiniz.

MHP Türkiyedir…

Yıllarca bu insanlarla yol yürüdük, sırtımıza aldık, bir dediklerini iki etmedik. Neden mi? Bizler hep davamızı düşündük!.. Onlar ise meğer hep menfaatlerini düşünmüşler. İçim yanıyor.. Biz bu menfaatperestlerle aynı yolda nasıl yürümüşüz.

Devlet Bahçeli; Asil ruhludur, erdemlidir…

Yıllarca bu hareketin nimetlerinden siz ve sizin gibiler faydalandılar. Liste başlarını hep sizi ve sizin gibiler işkal ettiniz.

Devlet Bahçeli’nin; özü bir sözü birdir ve sözünün eridir…

Milletvekili olun, Bakan olun, Müsteşar olun, Genel Müdür olun, MYK Üyesi olun, Genel Başkan Yardımcısı olun. Ülkü Ocaklar Genel Başkan olun, İl Başkanı olun, İlçe Başkanı olun… Ondan sonrada Lider Devlet Bahçeli'yi suçlayıp vefasızlık ve nankörlük ederek lideri yarı yolda bırakıp, sırtından hançerleyin…

Devlet Bahçeli; eğilmez, bükülmez, dik durandır…

Ne güzel bir dünya kurmuşsunuz değil mi? Hep bana bana demekten başka bir düşünceniz şimdiye kadar olmamış.

Devlet Bahçeli; haktan hukukdan yanadır…

Devlet eli değiyorsa mazlumların uzerine, yardım çığlıklarına "Kan Bağı" ile cevap veriliyorsa ve... Hatta minicik yüreklerde "Devlet Dede" sesi yankılanıyorsa eğer...

Devlet Bahçeli; mağdurun yanında, zalimin karşısındadır…

Bilinmelidir ki; Bu Dava Muzaffer olacaktır. Allah ömrünü uzun eylesin Türkmen beyimiz... "Benim aklım hep Türkiye'dir" Diyen bir lideri ancak aklı Türkiye olanlar anlayabilir.

Devlet Bahçeli; fakirin fukaranın dostudur…

Türk Milliyetçilerinin-Ülkücülerin partisi MHP ve Lideri de Devlet Bahçeli'dir. Allah! Bir daha sizin gibi vefasız, sizin gibi nankörlerle bir daha beraber yürümeyi nasip etmesin.

Devlet Bahçeli; adam gibi adamdır!

Varın MHP'ye ve Lider Devlet Bahçeli'ye saldırın.. Ama gücünüz yetmeyecek, hüsran olacaksınız.

Varın MHP'nin Hançeri İle MHP'yi ve Lider Devlet Bahçeli'yi hançerleyin. Varın küresel güçlerin oyuncağı olun, varın küresel güçlerin taşı ile MHP'yi ve Lider Devlet Bahçeli'yi taşlayın, varın uşaklık yapmaya devam edin.

Saygı Değer Genel Başkanımızı seviyoruz, sayıyoruz, sağlıklı bir ömür diliyoruz. Allah başımızdan eksik etmesin. Her zaman emrindeyiz her zaman izlediği yol bizim yolumuzdur. Liderimizi terk etmeyiz! Eğilmeden, bükülmeden, kıvırmadan yanında dimdik duruyoruz.

Fitne münafıklarının çıkardığı “ağır hasta” dedikodusu üzerine parkta yürüyüşe çıkan…Türk Milletine ve Dualı, Şühedalı Kutlu Davaya adanmış bir ömür. Saygı Değer Liderimize, Allah'tan sağlık sıhhat ülkü dolu nice güzel uzun ömürler diliyorum…


14.2°

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.