Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Kemal Çiftçi’den Ağrı Gücü’ne eşofman hediyesi!..

Ağrı’yı U-14 Türkiye Şampiyonasında temsil edecek olan Ağrı Gücü Spor Kulübü, Van ilinde yapılacak bölge müsabakaları için hazırlıklarını tamamladı.

AĞRI 1.04.2023 12:59:00 0
Kemal Çiftçi’den Ağrı Gücü’ne eşofman hediyesi!..

Ağrı Gücü Spor Kulübü,Van ilinde yapılacak bölge müsabakaları için hazırlıklarını tamamladı.

  • Teknik Direktör Sacit Demir’in öğrencileri, IC Vakfı’nın destekleri ile yaklaşık bir yıldır U-14 şampiyonasına hazırlık yaptıklarını belirterek

“ Van ilinde dört takımın yer alacağı şampiyonada ilimizi en iyi şekilde temsil etmek için hazırlıklarımızı yaptık. Hedefimiz Türkiye’nin ilk dört takımı arasına girebilmek.

Bunun için ilk aşamada Van bölge grubundan çıkmak istiyoruz. Bu vesile ile bizlere sezon boyunca desteklerini esirgemeyen Ağrı Valimiz Dr.Osman Varol’a, konaklama sorunlarımızı çözen Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürümüz Cemil Budak’a, ASKF Başkanımız Erkan Kösedağ’a, çocuklarımızı sahiplenen ve destekleyen Ağrılı büyüğümüz İbrahim Çeçen ve IC Vakfı Müdürü Meral Dinçer’e ve Kulüp Başkanımız Metehan Karasu’ya teşekkür ediyorum. “dedi.

  • Kemal Çiftçi’yede teşekkür eden Demir,

“ Berkem İnşaat sahibi, iş insanımız Sayın Kemal Çiftçi, sporcularımız U-14 şampiyonu olduğunda bizleri arayarak şampiyonluk hediyesi olarak eşofman takımı yollamak istediğini söylemişti.

Hediyelerini aldık. İnşallah bizlere inananları mahcup etmeden Bitlis, Muş ve Iğdır temsilcilerini yenerek Ağrı’ya gruptan çıkarak döneceğiz. 31 Mart – 2 Nisan tarihleri arasında oynanacak olan maçlarda Van ilindeki Ağrılı hemşerilerimizi de görmek istiyoruz.” dedi


23.6°

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.