Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Kaymakam BALCI, çok sayıda okulu ziyaret ederek öğrencilerimizin karne heyecanına Ortak oldu.

Diyadin Kaymakamı / Diyadin Belediye Başkan V. Alper BALCI, çok sayıda okulu ziyaret ederek öğrencilerimizin karne heyecanı ve tatil sevincine ortak oldu.

DİYADİN 21.01.2022 14:35:00 0
Kaymakam  BALCI, çok sayıda okulu ziyaret ederek öğrencilerimizin karne heyecanına Ortak oldu.

Diyadin İlçe okullarda 13.000 öğrencimiz, 2021 - 2022 eğitim öğretim yılının ara tatiline girmesiyle birlikte  İlk dönem karnelerini aldılar.  İlk defa karne alma heyecanı yasayan 1. sınıf öğrencileri ile bol bol sohbet eden Sn. Balcı, öğrencilerimizi tebrik ederek karnelerini dağıttı. Ara tatilde bol bol kitap okumaları ve dinlenmeleri  konusunda  önerilerde bulundu. Öğrencilerimizin başarılarında emekleri olan öğretmenlerimize de teşekkür eden  Sn. Balcı, " Başarılı bir eğitim öğretim dönemini geride bırakan tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimizi tebrik ediyor, iyi tatiller diliyorum." dedi.

Düzenlenen karne törenlerine Kaymakam / Belediye Başkan V. Alper BALCI ile birlikte; İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sinan Yıldız, İlçe Emniyet Amiri Komiser H. İbrahim Karakaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Atilla Aslan, Belediye Meclis Üyeleri Rıfat Tunca, M. Ali Kaya, İhsan Güven ve öğrenci velileri de katilarak öğrencilerimizin mutluluğuna ortak oldular.


20.3°

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.