Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Kardeş Belediye Sakarya Büyük Şehir Belediyesi Belediye Başkanı Ekrem Yüce Taşlıçay'da

Kardeş Belediye Sakarya Büyük Şehir Belediyesi Belediye Başkanı Ekrem Yüce Bir dizi incelemelerde bulunmak üzere ve Taşlıçay Belediye Başkanı İsmet Taşdemir'in daveti üzerine Taşlıçay İlçesine geldi.

TAŞLIÇAY 3.08.2022 19:03:00 0
Kardeş Belediye Sakarya Büyük Şehir Belediyesi Belediye Başkanı Ekrem Yüce Taşlıçay

Ziyaret Kapsamında Sakarya Büyük Şehir Belediyesi Belediye Başkanımız Ekrem Yüce ile birlikte; Ak Parti Ağrı İl Başkanı Av. Halil Özyolcu, Taşlıçay Belediye Başkanı İsmet Taşdemir ve Protokol üyeleri İl Vali Dr. Osman Varol’u makamında ziyaret ettiler.

Kardeş Belediye Sakarya Büyük Şehir Belediyesi Belediye Başkanı Ekrem Yüce ile Birlikte Belediye Başkanı İsmet Taşdemir, Ak Parti İlçe Başkanı Alican Çapar ve Protokol üyeleri AK Parti Ağrı İl Başkanlığını ziyaret ederek İl Başkanı Halil Özyolcu ve İl Teşkilatının katılımı ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Bazı yatırımlar yapmak üzere Taşlıçay İlçesine teşrif eden Kardeş Belediye Sakarya Büyük Şehir Belediyesi Belediye Başkanı Ekrem Yüce  Taşlıçay Belediyesini ziyaret etti.
Belediye Başkanı İsmet Taşdemir, İlçe Başkanı Alican Çapar, İl Genel Meclis Üyesi Süleyman Çakmakçı ve Belediye Meclis üyeleri ile Başkanlık Makamında toplantı gerçekleştirilerek hediye takdimleri yapıldı. Akabinde İlçe Halk kütüphanemiz ziyaret edilerek İlçe kaymakamı Adem Topaca makamında ziyaret edildi.

Ziyaretler sonrası Taşlıçay Belediyesi tarafından Recep Tayip Erdoğan parkında yemek programı düzenlendi.Programa İl Başkanı, İlçe Kaymakamı İlçe Belediye Başkanları, İlçe Başkanları ile birlikte AK Parti İl ve İlçe Teşkilatları katıldı.

Belediye de yapılan toplantı ile ilgili konuşan Sakarya Büyük Şehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce; İlçeye yapılacak olan yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Başkan Yüce Belediye Başkanı İsmet Taşdemir'in bu kısıtlı imkanlar ile bu kadar güzel projelere imza attığı için kendisine teşekkür ederek, İlçemize; Şehirler Arası Araç terminali, Kültür ve Kongre Merkezi, Kütüphane, Çocuk oyun alanı, 10.000 metre kare kilitli Parke Taşı yapımı ve Saklı Cennet Balıkgölü'ne Bazı incelemer sonrasında turizme kazandırılması açısından çeşitli projelerin yapılacağı müjdesini verdi. 


Başkan Taşdemir Kardeş Belediyemiz Sakarya Büyük Şehir Belediyesi Belediye Başkanı Ekrem Yüce'ye tüm ilçemiz adına teşekkür ederek yapılacak olan yatırımların İlçemize Hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.Sakarya Büyük Şehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce Taşlıçay Belediye Başkanı ile birlikte Belediye de ve Halk eğitim merkezi destekleriyle açılan ve yaklaşık 40 kişinin çalıştığı Halı kursunu, iyaret ederek, usta öğretici ve öğrencilerin çalışmalarını yerinde inceledi.Başkan Yüce Halı Kursunda yapılan Halı ve Kilimlerin büyük emekler sonucu bitiren kursiyerlere çalışmalarında kolaylık diledi.


25°

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.