Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

KAMURAN ŞİMŞEK: SADECE SEÇİMDE DEĞİL HER ZAMAN HALKIMIZLAYIZ! .

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Patnos İlçe Başkanı Kamuran Şimşek, seçim çalışmalarını son sürat devam ettirirken gittiği her yerde büyük kalabalık tarafından karşılanıyor.

PATNOS 20.02.2024 21:01:00 0
KAMURAN ŞİMŞEK: SADECE SEÇİMDE DEĞİL HER ZAMAN HALKIMIZLAYIZ! .

MHP Patnos İlçe Başkanı Kamuran Şimşek, Mahallerde düzenlenen ziyaretlerde MHP Patnos İlçe Belediye Başkan adayı Bilal Şimşek için destek istiyor. 

Başkan Şimşek öncülüğünde düzenlenen ev ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkan adayı Bilal Şimşek, Patnos'un sorunlarını bildiklerini ve çözüm için gece gündüz demeden çalıştıklarını kaydetti.

Ev ziyaretlerinde Vatandaşların sorun ve taleplerini dinlemek üzere gitmedik yer bırakmayan Şimşek, kırsal mahallelerde coşkuyla karşılanıyor. “Patnos’da MHP zamanı” diyen Şimşek, vatandaşların MHP’ye ilgisinin büyük olduğunu vurgulayarak, “Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımızın partimize yoğun ilgi gösterdiğine şahit oluyoruz. Bizler sadece seçim zamanı değil, her zaman halkımızın yanındayız, sorun ve taleplerini dinliyoruz. 

Bu sebepledir ki; Patnos'lu hemşehrilerim MHP’ye büyük teveccüh gösteriyor. Bundan dolayı Patnos'lu hemşeilerimizden yetki istiyoruz ve Allah bizi mahcup etmesin. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçimleri için destek istiyorum.dedi.


23.6°

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.