Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Kahramanmaraş’a Gidecek Pamuğu Sahte Plaka ile Şanlıurfa’ya Getirdiler.

Hatay’ın İskenderun ilçesinde sahta plaka ve ruhsata ile Kahramanmaraş’ a yüklenen ve piyasa değeri 2 Milyon lira olan 27 ton pamuk illegal yollarla Şanlıurfa’ya getirildi. Çalıntı pamuklar JASAT ekipleri tarafından ele geçirildi.

GÜNDEM 2.08.2023 10:10:00 0
Kahramanmaraş’a Gidecek Pamuğu Sahte Plaka ile Şanlıurfa’ya Getirdiler.

Olayla ilgili 6 kişi gözaltına alındı.

Kahramanmaraş’a gidecek pamuğu sahte plaka ile Şanlıurfa’ya getirdiler

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) dedektifleri, Hatay’ın İskenderun limanından sahte plaka ve ruhsatla alınan, İ.B. isimli şahsa ait piyasa değeri 2 Milyon lira olan 27 ton pamuğun Kahramanmaraş yerine Şanlıurfa’ya getirildiği bilgisi üzerine JASAT ekipleri çalışma başlattı. Yapılan çalışmada çalıntı pamukların Eyyübiye ilçesine bağlı Yamaçaltı mahallesinde olduğunu tespit edildi. Ekipleri ikamete yaptıkları operasyonda çalıntı pamuklar eksiksiz olarak ele geçirdi. JASAT ekipleri çalıntı pamuk olayla ile ilgili Kadir.E., Salih K., M.K., M.D., İ.A. ve C.K. isimleri şahısları gözaltına aldı. Olayın organizatörün yapan Kadir E. ve Salih K.’nın daha önce aynı yöntemlerle vatandaşlardan pamuk, iplik, pimapen, tarım ilacı, gübre gibi dolandırıcılık olaylara karıştığı ve adli makamlarda dosyaların olduğu tespit edildi.

Gözaltına alınan zanlılar işlemlerin ardından adli makamlara sevk edildi.


23.5°

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.