Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

İŞ ADAMI CENGİZ SARI TUTAKLI GENÇLERİN YANINDA..

Doğduğu topraklara olan vefa borcunu her seferinde ifade eden, el attığı işte başarılı olan İş adamı Cengiz Sarı,bu kez ilçesine siyasi yelpazede gerçek hizmeti sağlamak için AK Parti Tutak Belediye Başkan aday adayı oldu.

TUTAK 21.11.2023 07:56:00 0
İŞ ADAMI  CENGİZ  SARI  TUTAKLI  GENÇLERİN YANINDA..

İstanbul Ağrı Kültür Dernekleri Federasyonu Başkan Vekili, İstanbul Tutaklılar Platformu Başkanı, yardımseverliği ve sosyal faaliyetlere verdiği önemle tanınan işadamı, politikacı, STK Temsilcisi Cengiz Sarı yaptığı açıklamada Tutaklı gençlerin yanında  olduğunu belirtti.

    
Ağrı Amatör kümede Tutak ilçesini başarıyla temsil eden Tutak Gençler Birliği Spor Kulübünü İstanbul Sultanbeyli’de ticari faaliyetini yürüten başarılı işadamı Cengiz Sarı ziyaret etti.


Sivil Toplum Kuruluşları ve siyasi oluşumda görev  yapan, Türkiye genelinde bireysel ve eğitim yardımlarıyla adından söz ettiren, geçen yıllar Tutaklı öğrencilere mont – bot kırtasiye malzemesi yardımıyla gönül köprüsü oluşturan Cengiz Sarı, daha öncede bu kulübümüze spor malzemesi yardımında bulunmuştu. 


Sporcuların antremanını izleyip futbolculara moral verip başarılar dileyen yardımsever iş adamı Cengiz Sarı kulüp yöneticileri ile görüşüp gençlere destek sözü verdi.   
İşadamı Cengiz Sarı yaptığı açıklamada; ‘’Memleketimizin futbol takımına, genç sporcularımıza destek olmak boynumuzun borcudur. Sportif faaliyetlerde sağlıklı, ahlaklı,her türlü kötü alışkanlıklardan uzak, milli amaçlara uygun, kültürümüze bağlı manevi değerlerimize saygılı, ilçemizi her alanda başarı ile temsil edecek sporcuları yetiştirmek, çevre halkına spor yapmak olanağı sağlamak, gençliğin fiziki ve moral kabiliyetini geliştirmek, karşılıklı  sevgi  ve saygıyı yerleştirmek, ruhsal ve bedensel olarak sağlam yetişmelerine katkıda bulunmak için her zaman olduğu gibi şimdi yine bizde taşın altına elimizi koymaya hazırız. Kulübümüze maddi ve sporculara malzeme desteğimiz olacaktır.


Tutak İlçesi benim için hayatın anlamına ait en ulvi düşüncelerin çoğalıp yayıldığı bolluk, bereket, yardımlaşma,dayanışma, aile,birlik, beraberlik, dostluk, kardeşlik, akrabalık, paylaşma, kaynaşma, tevazu, ziyaret, hatırlama, sevinç, sevgi, saygı gibi daha nice güzellik değerinin daha da iyi anlaşıldığı yerdir. 


Tutak tamamen insana hitap eden,insana değer veren, insanı yücelten dostların  olduğu kadim bir şehirdir. 
Spor kulüplerimiz bizim için son derece önemlidir. Bundan sonraki dönemde de kulüplerimizle yakın iş birliği içerisinde sporumuzun daha ileri noktalara taşınması, daha başarılı sporcularımızın yetişmesi adına gerekli çalışmaları birlikte yapacağız. Ayni ve nakdi yardımlar hayırlı ve uğurlu olsun." ifadelerini  kullandı.

BAŞKAN  ÖZDEMİR,’’ GENÇLİĞİN  BİRLİKTELİĞİNİ  KİMSE  BOZAMAZ ’’
Tutak Gençler Birliği Kulüp Başkanı Sinan Özdemir,’’ Gençleri sportif etkinliklere yöneltmek, kötü alışkanlıklardan alıkoymak ana hedefimizdir.Kulübümüze spor malzemesi yardımında bulunup,maddi ve manevi destek sözü veren işadamı sayın Cengiz  Sarı’ya teşekkür  ederim.Geçen sezon spor çantası, şort, tişört, antrenman yeleği, yağmurluk,futbol topu,forma,ağırlık topu,slalom çubuğu,merdiven,duba gibi  spor malzemesi yardımında bulunmuştu.Bu  futbol sezonunda yine spor malzemesi ve maddi yardımları için söz aldık. ’’ şeklinde  konuştu. 
İşadamı  Cengiz  Sarı’nın yardımı, destek  sözü  ve  ziyareti  memnunlukla karşılandı. 
 


20.1°

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.