Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

İŞ ADAMI CENGİZ SARI AK PARTİDEN ADAY ADAYI OLDU.

İş adamı Cengiz Sarı,31 Mart 2024’de yapılacak yerel seçimlerde AK Parti’den Tutak Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

TUTAK 19.11.2023 21:47:00 0
İŞ ADAMI CENGİZ SARI AK PARTİDEN ADAY ADAYI OLDU.

Tutak ilçesine yönelik projelerini ve beklentilerini belirterek,ilçenin gelişimine katkı sağlamayı hedefleyen Cengiz Sarı, tecrübesi ve birikimiyle ilçenin potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmek adına kararlılıkla çalışacağını ifade etti.

İlçenin sorunlarını yakından takip ederek çözüm odaklı bir yönetim anlayışı benimseyeceğini vurgulayan Sarı,Tutak'ın kalkınması ve yaşam standartlarının yükseltilmesi için aktif bir rol üstlenmeyi hedeflediğini dile getirdi.

Sarı ,adaylık başvurusunun ardından Tutak ilçesinin her kesiminden destek ve teveccüh gördüğünü belirterek,halkın beklentilerini ve taleplerini dikkate alarak,şeffaf,katılımcı ve adaletli bir yönetim anlayışıyla ilçeyi daha ileri noktalara taşıyacaklarını sözlerine ekledi. Tutak'ın geleceğine dair umut dolu bir bakış açısıyla adım atan Cengiz Sarı,Allah'tan hayırlısını dileyerek,ilçenin ve halkın lehine olacak bir sürecin başlangıcını temenni etti.

CENGİZ  SARI  KİMDİR?

İş insanı Cengiz Sarı,1977 yılında Ağrı’nın Tutak ilçesine bağlı Dorukdibi köyünde doğdu.1989 yılında Dorukdibi İlköğretim Okulunu bitirdi. Lise öğrenimini İstanbul’un Sultanbeyli ilçesinde tamamladı.1992 yılında Sultanbeyli’de inşaat sektörüne adım atan Sarı,1998 yılında gıda sektöründe faaliyete başladı. 2003  yılında CESA İnşaat Taahhüt firmasını  kurdu. Halen inşaat, dış cephe kaplama ve iskele imalatı alanlarında faaliyetlerini sürdürmektedir.

Cengiz Sarı, sivil toplum kuruluşlarında da aktif olarak görev almaktadır. İstanbul Anadolu Yakası Ağrılılar Derneği Başkanlığı görevinde bulunan Sarı, AK Parti Mahalle Başkanlığı ve AK Parti Tutak İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulunmuştur. Ayrıca, halen Ağrı Kültür Federasyonu Genel Başkan Vekili ve İstanbul Tutak Platformu Başkanlığı görevlerine devam etmektedir. Halen Newport Üniversitesi İşletme Bölümü öğrencisi olan Cengiz Sarı, evli  ve iki çocuk babasıdır. İyi  derecede Kürtçe ve İngilizce bilmektedir.


İletişim: 0532 250 22 17

E-mail: cesalskele@hotmail.com

Adres: Karşıyaka Mahallesi 519. Sokak No: 17/1 Tutak/Ağrı


20.1°

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.