Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

HALKIN MERAKLA BEKLEDİĞİ İSİM BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU.

Tutak ilçe Halkı Tarafından Ak Parti Belediye Başkan Adaylar arasında en çok olmasını istedikleri isim Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı.

TUTAK 8.02.2024 19:28:00 0
HALKIN MERAKLA BEKLEDİĞİ İSİM BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU.

31 Mart yerel seçimlerinde, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimde kazanarak halka hizmet edeceklerini belirtti.

“Liyakatli kadrolarımızla İlçemizin çok daha iyi yönetilebileceğine inanıyoruz”

09.02.2024 tarihinde adaylığı tebliğ edilen Ak Parti TUTAK İlçe Belediye Başkan Adayı Fevzi Sayan Diyadinhaber.com'a açıklama yapan Sayan, “2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde Tutak Belediye Başkanlığı Adaylığımız için bugün itibariyle tebliğ edildiğini belirtmek istiyorum. Rabbim hayırlara vesile etsin. Liyakatli kadrolarımızla İlçemizin çok daha iyi yönetilebileceğine inanıyoruz. Ak Parti olarak ilçemizin sorunlarını ve çözüm önerilerini iyi biliyoruz. Liyakatli kadrolarımızla ilçemizi en iyi şekilde yöneteceğimize olan inancım tam. 

Yaşamım boyunca halk ile iç içe oldum ve halkın sorunlarını iyi bilen biriyim.Halkımıza daha iyi hizmet edebilmek adına bugün Ak Partide Tutak Belediye Başkan adayı oldugumu açıklıyorum. 

FEVZİ SAYAN: “TUTAK'LI KARDEŞLERİME HİZMET EDECEK OLMANIN HEYECANI İÇİNDEYİM”

Tutak Belediye Başkanlığı’na seçilen Fevzi Sayan, yaptığı teşekkür açıklamasında şunları söyledi; “ bugünden itibaren farklı bir pozisyonda hizmete talip olmanın heyecanı içindeyim. Heyecanım Belediye Başkanı olma heyecanı değildir. Heyecanım makam sahibi olma heyecanı hiç değildir. Tepeden tırnağa tüm samimiyetimle ifade etmeliyim ki, bu heyecan Tutak’lı kardeşlerimin emanetini almış olmanın verdiği sorumluluk ve emanete sahip çıkma heyecanıdır. Öncelikle bu sorumluluğu, kıymetli takdirleriyle şahsıma tevdi eden, Cumhurbaşkanımız ve Ak Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a şükranlarımı arz ediyorum. Şahsımı bu kutsal göreve layık görüp, partimin ve teşkilatımın ilgili tüm kurumlarına teşekkür ediyorum. Belediye başkanlığı seçimi dolayısıyla bugün burada bulunan ve teveccühleriyle şahsıma destek veren siz kıymetli meclis üyesi ve yol arkadaşlarıma minnet ve şükranlarımı sunuyorum.”

Ak Parti Tutak İlçe Başkanı Mehmet Sayan ise; “Fevzi Sayan Değerli bir çalışma arkadaşımızdır. Çalışkan ve donanımlı bir başkan adayımızdır. Kendisinin Belediye Başkan adayı olarak açıklanması bizleri memnun etmiştir. genel merkezimizin onayı ile en hayırlı olan adayımızı halkımızın takdirine sunacağız. Hayırlı olmasını dilerim.” ifadelerini kullandı.


20.1°

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.