Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

GÖL MAHALLE MUHTAR ADAYI HANİFİ YENİGÜN: SORUNLARI TESPİT ETTİK ÇÖZMEYE GELİYORUZ!

Yerel seçimlere az bir zaman kala Ağrı ilimizin Diyadin’in Göl Mahallesi muhtar adayı Hanifi Yenigün sorunları tespit ettik çözmeye geliyoruz dedi.

DİYADİN 20.03.2024 23:44:00 0
GÖL MAHALLE MUHTAR ADAYI HANİFİ YENİGÜN: SORUNLARI TESPİT ETTİK ÇÖZMEYE GELİYORUZ!

Türkiye 31 Mart yerel seçimlere hazırlanıyor. Seçimlerde yeni dönemde görev alacak Belediye başkanı, İl meclis üyeleri ve muhtarlar belirlenecek. Bu kapsamda mahalle muhtar adayları da çalışmalarını sürdürüyor. Diyadin’in Göl mahale muhtar adayı HANİFİ YENİGÜN, mahallemizin sorunlarını biliyoruz çözmeye geliyoruz dedi.

“MAHALLEMİZ İÇİN GÖREVE HAZIRIZ”

Mahallemizin sorunları çözmek için aday olduğunu belirten Hanifi Yenigün, “ Uzun yıllardır Göl Mahallesi'nde ikamet etmekteyim. Uzun zamandır mahallemin bir çok sorununun olduğunu tespit ettik.  Mahallemiz örnek mahale olacakken son sırada yer alıyoruz. Merkez mahale olmamıza rağmen çoğu sokağımızda doğalgaz hattı yok. Bunun yanı sıra su, Alt yapı gibi sorunlarla da karşılaşıyoruz. Göreve başladığımızda öncelikle sorun ve sıkıntılarını çözüm için yetklilerle görüşüp çalışmalarına başlayacağız. Yol, Su, doğalgaz, Alt yapı gibi temel sorularını çözeceğiz. Mahallemizde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelerimizin her zaman yanında olacağız. Mahallemizdeki parklarını çocuklarımızın için daha güvenli hale getireceğiz. Mahalle sakinlerine ulaşılabilir olacağız. Mahallemiz için göreve hazırız.” İfadelerini kullandı.


23.6°

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.