Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

GENÇLER BİRLİĞİ’NDEN TUTAK KAYMAKAMINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ…

Tutak Gençler Birliği Spor Kulübü Başkanı Sinan Özdemir ve beraberindeki Başkan Yardımcıları ile birlikte Tutak Kaymakamlığına atanan Erkan Adıbelli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

TUTAK 6.10.2023 13:52:00 0
GENÇLER BİRLİĞİ’NDEN  TUTAK  KAYMAKAMINA  HAYIRLI  OLSUN  ZİYARETİ…

Tutak Gençler Birliği Spor Kulübü Başkanı Sinan Özdemir ve beraberindeki Başkan Yardımcıları Rıdvan Acar ve Faruk Çelik, Sayman Feyzullah Demirci ile birlikte Tutak Kaymakamlığına atanan Erkan Adıbelli’ye hayırlı olsun ziyaretinde forma hediye ettiler. 

  • Kulüp  çalışmaları hakkında Kaymakam Adıbelli’ye bilgi aktaran heyet, aktif bir kulüp olduklarını belirterek sporda centilmenliğin her zaman ön planda olmasını arzu ettiklerini belirttiler. 


Kaymakam Adıbelli ise sporun insanlar arasındaki kardeşlik, birlik ve beraberlik duygusunun pekişmesine neden olduğunu, spor tesislerinin ve taraftar rolünün önemli olduğunu vurguladı .


Kulübün kuruluş aşamasından sonra yaptıkları çalışmalar hakkında Kaymakam Erkan Adıbelli’ye bilgi veren kulüp yönetimi hedef ve amaçları ile ilgili konularda istişarede bulundu.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Adıbelli,kulüp yönetimine başarı dileklerinde bulundu.


Tutak Gençler Birliği Spor Kulübü Başkanı Sinan Özdemir,yaptığı açıklamada,’’ İlçemizde spor ahlakını yaygınlaştırmak gençleri kötü alışkanlıklardan alıkoymak,fikren ve bedenen gelişmelerini sağlamak ,milli amaçlara uygun ve milli kültürümüze bağlı manevi değerlerimize saygılı,ilçemizi başarı ile temsil edecek sporcuları yetiştirmek,çevre halkına spor yapma olanakları sağlamak, gençliğin fiziki ve moral kabiliyetini geliştirmek,karşılıklı sevgi ve saygıyı yerleştirmek,ruhsal ve bedensel olarak sağlam yetişmelerine katkıda bulunmak, çocuk ve gençlerimizi spor yoluyla eğitmek, yetenek ve becerilerine göre branşlara ayırmak, değişik dallarda ve kategorilerde spor yapmalarına imkân sağlamak, iyi bir altyapı eğitimi vermek suretiyle seçkin,her türlü sportif alanda faaliyet göstermek istedik. Vatandaş – kulüp ilişkileri kurmak,var olan ilişkileri geliştirmek, ilçedeki gençlerin ve sporcuların spor yapmasını sağlamak ve oluşacak alışkanlıklar ile spor yaşantılarının sürekliliğini sağlamak, bu olanaklardan yararlanmalarına çaba göstermek istiyoruz.


Kuruluş tarihi olarak en eski,yeni kurulmuş olmamız hasebiyle en başarılı kulüb olmamızın özünde halkımızın bize olan güveni ve desteği yatmaktadır.  


Geçen sezon final oynamış bir kulüp olarak ilçemizi temsil etmiş,halkımızın güvenine mazhar olmuşuzdur. Sorun ve isteklerimizi ilçemize yeni atanan Kaymakamımıza ilettik.Misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum.’’ Şeklinde konuştu.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Adıbelli,kulüp yönetimine başarı dileklerinde bulundu.

 

 

 

 


13.4°

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.