Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

GELECEK PARTİSİ TUTAK BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI METİN CENGİZ REGAİP KANDİLİ MESAJI YAYINLADI

Gelecek Partisi Tutak Belediye Başkan Aday Adayı Metin Cengiz, Regaip Kandili nedeniyle yayınladığı mesajında, tüm İslam Aleminin kandilini kutladı.

TUTAK 11.01.2024 12:46:00 0
GELECEK PARTİSİ TUTAK BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI METİN CENGİZ REGAİP KANDİLİ MESAJI YAYINLADI

Başkan Cengiz, “Dostluk,kardeşlik,dayanışma, paylaşma,refah, birlik ve beraberlik duygularımızın daha da öne çıktığı, manevi dünyamızda önemli bir yeri bulunan Regaip Kandili kutsal, önemli ve özel bir gecedir. İbadetle geçirilmesi gereken bu mübarek gece,dargınlıkların da giderilmesine vesile olmasını niyaz ediyorum.Bu kadim gecenin müjdelerine nail, sırlarına tanık,dualarına ortak olmanızı diliyorum.
Bu anlamlı günde bizler de sevgi ve gönül huzuru ortamının kurulmasına, kardeşlik ve birliğin güçlenmesine gayret göstermeliyiz. 
Bu mübarek günlerin birliğe, beraberliğe ve huzura vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum. 

Bu duygularla Regaip Kandilimizi  tebrik ediyor; bu kutsal gecenin ülkemize, milletimize, İslam alemine sağlık,mutluluk, huzur ve barış getirmesini diliyorum.Hayırlı kandiller.” İfadelerini kullandı.
 


13.4°

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.