Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

FEVZİ SAYAN'DAN RAMAZAN AYI MESAJI

Ak Parti Tutak Belediye Başkan Adayı Fevzi Sayan, Ramazan ayı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

TUTAK 8.03.2024 15:13:00 0
FEVZİ SAYAN

Ak Parti Tutak Belediye Başkan Adayı Fevzi Sayan, mesajında, “Mübarek Ramazan ayı huzuruna kavuşmuş bulunuyoruz. Ramazan; paylaşmak, yardımlaşmak, birlik ve beraberliktir. Ramazan ayı yuvalarımıza bolluk, bereket ve huzur getiren mübarek bir aydır. Zengin-fakir, genç-yaşlı aynı sofrayı paylaşmak, aynı saflarda durmak, birliğimizi daha da anlamlı hale getirecektir. 

Şu aziz günlerde mübarek kadim değerleri yaşamanın güzelliği içerisindeyiz. İyiliklerin, güzelliklerin paylaşılarak çoğaltılması, yaşatılması ile ilçemizde, ülkemizde ve tüm İslam aleminde Ramazan ayının sağlık, huzur ve güven içerisinde geçmesini temenni ediyorum. 

Manevi huzuru bulduğumuz Ramazan ayının ruhu ile tüm İslam aleminin kardeşlik duygularının artmasını temenni ediyorum. Mübarek Ramazan ayı tüm insanlığa barış ve huzur getirsin ve hayırlara vesile olsun. Savaşların değil barışın hakim olduğu bir dünya dileğiyle, tüm Tutak'lı hemşehrilerimize hayırlı Ramazanlar diliyorum” ifadelerini kullandı.


23.5°

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.