Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

FEVZİ SAYAN, TUTAK BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI BAŞVURUSUNU YAPTI .

Tutak belediye Başkanı aday adayı olan İş adamı Fevzi Sayan, ilçe başkanlığa giderek resmi başvurusunu yaparak resmen Tutak belediye başkanı Aday adaylığını açıkladı.

TUTAK 20.11.2023 16:50:00 0
FEVZİ SAYAN, TUTAK BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI BAŞVURUSUNU YAPTI .

Fevzi Sayan'ın adaylık açıklaması,Tutak’da sevinçle karşılandı

Tutak İlçesinin Sevilen İsmi  Fevzi Sayan, Tutak Belediye aday adaylığını açıklayarak bu anlamlı adımıyla ilçeye umut verdi.

Tutak ilçesinde siyasi atmosfer giderek ısınırken, dikkat çekici bir isim Tutak Belediye Başkanlığı için aday adaylığını resmen duyurarak Tutak ilçesine hareketlilik getirdi.

Tutak Belediye Başkan aday adayı iş adamı Fevzi Sayan AK Parti Tutak ilçe Başkanlığına giderek Aday adaylık başvurusunu AK Parti Tutak ilçe Başkanı Mehmet Sayan'a Başvuru formunu takdim ederek başvurusunu yaparak Tutak ilçesinde belediye başkanı aday adayı oldu.

Ak parti Tutak belediye başkan aday adayı İş adamı Fevzi Sayan AK Parti Tutak Belediye Başkan Aday Adaylığım İçin İlçe Başkanlığında müracaatımızı yaptık.

Fevzi Sayan'ın, basın mensupları ve vatandaşların yoğun ilgisi altında gerçekleşen Başvurusunda, “Sevdalısı olduğumuz Reis’imizin kurduğu AK Parti’den Tutak Belediye Başkanlığı aday adaylığımı açıklıyorum ve bu süreçte sizlerin duasını ve desteğini istiyorum” dedi. Geçmişi ve Tutak’a olan bağlılığıyla ön plana çıkan Sayan, ilçenin sorunlarını ve çözüm yollarını iyi bildiğini vurguladı. “Çünkü geçmişimiz belli ve yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır” diyen Sayan, duygusal bir anlamla devam etti, “Yürekten inanıyorum ki sahada bizlere gösterdiğiniz yakın ilgi, alaka ve samimiyet, bu aday adaylık sürecinde ve yerel seçimlerde sahaya ve sandığa en iyi şekilde yansıyacaktır.”

Tutak’ın sorunlarına ilişkin çözüm önerilerini ve projelerini sunan Sayan, belediyeciliğin teknik bir konu olduğunu dile getirerek bu konuda donanımlı olduğunu söyledi.Tutak halkının hizmetin en iyisine layık olduğuna inanan Sayan, “Biz biliyoruz ve inanıyoruz ki dünde, bugün de yarın da Tutak, hizmetin en iyisine layıktır” dedi.

RABBİM HAYIRLARA VESİLE KILSIN İNŞALLAH 

Sayan,Burada bulunan sivil toplum kuruluşlarına,akrabalarıma dostlarıma tüm Tutaklı hemşerilerime bizleri destekledikleri için çok teşekkür ediyorum.

Sayın Cumhurbaşkanımız Bu görevi bizlere tevdi edilirse en iyisini yapmaya hazırız.Aday Adayı arkadaşlarımıza başarılar diliyorum dedi.  

Ak parti Tutak İlçe Başkanı Mehmet Sayan ise Aday adayı olan Fevzi Sayan'a başarılar dileyerek hayırlı olsun dedi. 


20.1°

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.