Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

FEVZİ SAYAN, ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI YAYIMLADI.

AK Parti Tutak Belediye Başkan Aday Adayı Fevzi Sayan,24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

TUTAK 24.11.2023 13:58:00 0
FEVZİ SAYAN, ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI YAYIMLADI.

Sayan mesajında, ‘’Geleceğimizin teminatı olan sevgili yavrularımızı yetiştiren ve toplumların bilimsel, sosyal, kültürel, ekonomik yönden kalkınabilmesini için büyük bir özveriyle çalışan öğretmenlerimize armağan edilen bu anlamlı günü idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Toplumun muasır medeniyetler seviyesine ulaşması ve her alanda müreffeh olabilmesi öğretmenlerin çaba ve gayretlerine bağlıdır. Nitekim, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk; “Öğretmenler! Cumhuriyet, fikren, ilmen, fennen, bedenen kuvvetli ve yüksek seciyeli muhafızlar ister. Yeni nesli bu nitelik ve kabiliyette yetiştirmek sizin elinizdedir.” demek suretiyle, öğretmenlik mesleğinin önemine vurgu yapmış, aydınlık yarınların inşasında öğretmenlerin önemine dikkati çekmiştir.

Geleceğimizin mimarları olan öğretmenlerimizin almış olduğu bu kutsal görevi layıkıyla yerine getireceklerine, milli ve manevi değerlerimizi sevgili yavrularımıza öğreterek, onların doğru insan ve vatandaş olmayı, Cumhuriyet değerlerine bağlı, vatan ve millet sevgisini özümseyen ve çağın gerektirdiği bilgi düzeyine ulaşan birer birey olabilmeleri için canla başla çalışacaklarına, ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesine ulaştıracak yolda kararlılıkla yürüyeceklerine yürekten inanıyorum.

Bu vesileyle başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete irtihal etmiş bütün öğretmenlerimizi rahmet ve şükranla anıyor, değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en kalbi duygularımla kutlayarak görevlerinde başarılar diliyorum.’’ İfadelerini  kullandı.


20.1°

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.