Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

FEVZİ SAYAN “KENTİMİZİ HEP BİRLİKTE İLERİYE TAŞIYACAĞIZ”

Ak Parti Tutak Belediye Başkan adayı Fevzi Sayan , diyadinhaber.com gazatemize açıklamalarda bulundu.

TUTAK 26.01.2024 12:29:00 0
FEVZİ SAYAN “KENTİMİZİ HEP BİRLİKTE İLERİYE TAŞIYACAĞIZ”

Başkan adayı Fevzi Sayan; Tutak ilçemizin dinamiklerinin kendileri için kıymetli olduğunu belirten Sayan, “Kentimizi hep birlikte ileri taşıyacağız” 

Seçim çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdüren Tutak Belediye Başkan adayı Fevzi Sayan; yaptığı açıklama da; Özelikle “Aday adaylığı başvurumuzda bizleri yalnız bırakmayan hemşerilemize akrabalarıma dosttlarıma ve bize destek olan herkese çok teşekkür ederim. 

Ak Parti Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle;

Tutak İlçemizde Belediye Başkan Adayı olmanın onurunu ve gururunu sizlerle birlikte yaşıyorum.“Aday adaylığı sürecimizde bizlere bağrını basan tüm Tutak hemşehrilerimize ve kıymetli Basın mensuplarımza çok teşekkür ediyorum. Çalışmalarımıza artık bu gün itibariyle hız kesmeden Memleketimiz için herkesimle bir araya gelerek projelerimizi anlatacağız.”dedi.

"Sevdalısı olduğu Tuatak’a olan bağlılığıyla ön plana çıkan Sayan, ilçenin sorunlarını ve çözüm yollarını iyi bildiğini vurguladı. “Çünkü geçmişimiz belli ve yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır” diyen Sayan, duygusal bir Şu sözlerle  devam etti, “Yürekten inanıyorum ki halkımızın sahada bizlere gösterdiği yakın ilgi, alaka ve samimiyet, bu aday adaylık sürecinde ve yerel seçimlerde sahaya ve sandığa en iyi şekilde yansıyacaktır.”bu sürecin hayırla sonuçlanmasını temenni ediyorum.

Aday olan diğer arkadaşlarıma da başarılar dilerim.

sürecin hepimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum.”dedi. 


20.1°

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.