Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

EŞBAŞKAN ADAYLARI ADNAN DOĞAN VE HAYAT ZORBAY EN BÜYÜK YATIRIMIMIZ GENÇLERİMİZE OLACAK.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Dem Parti Eşbaşkanları Adnan Doğan ve Hayat Zorbay, seçime yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

DİYADİN 24.02.2024 20:48:00 0
EŞBAŞKAN ADAYLARI ADNAN DOĞAN VE HAYAT ZORBAY EN BÜYÜK YATIRIMIMIZ GENÇLERİMİZE OLACAK.

Gündüzleri sahada olup, akşamları seçim bürosunda vatandaşlarla bir araya gelen Dem Parti Diyadin Belediye Eşbaşkan adayları Adnan Doğan ve Hayat Zorbay, Diyadin ilçesinde yaptığı hizmet ve projeleri hatırlattı.

Özellikle genç nüfusuna sahip Diyadin’in gençlerin eğitimine ve kötü alışkanlıklardan uzak durmaları için yoğun mesai harcayacaklarını vurguladıklarını kaydettiler.

Eşbaşkan Adayı Adnan Doğan biz Diyadin belediye başkanı olduğumuz dönemde en büyük yatırımı gençlere yapacağız. Özellikle genleri kötü alışkanlıklardan uzak tutacağız.

Genç nüfusuna sahip ilçemizin geç nüfusuna sahip ilçesi ise Diyadin ilçemiz eskiden gençlerimizin annesi çocuklarımız sabah evden çıkar iken acaba akşam eve gelecek mi diye korkar iken bizim gençlere yapacağımız yatırımlar ile artık gençlerimizin aileleri gönül rahatlığıyla gençlerini dışarı gönderecek dedi.


23.5°

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.