Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

ELEŞKİRT'DE HUMMALI KAR TEMİZLEME ÇALIŞMASI

Eleşkirt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Karla Mücadele Ekipleri, şehir genelinde etkili olan ve devam eden kar yağışı nedeniyle kesintisiz bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

ELEŞKİRT 29.01.2024 13:33:00 0
ELEŞKİRT

Gece saatlerinde başlayan kar yağışıyla yolların kapanmaması için anında müdahale eden Karaköprü Belediyesi ekipleri tüm ana arterler ile ara yollara kar küreme ve tuzlama çalışmaları gerçekleştiriyor.

Eleşkirt Belediyesi, vatandaşların kar ve buzlanmadan minimum düzeyde etkilenmesini sağlamak amacıyla ilk andan itibaren çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 

Karla mücadele ekipleri, etkili bir çalışma yürütebilmek için seferber durumda. İlçe merkezindeki ana arterler, tali sokaklar ve kırsal mahallelerdeki yollarda kar küreme, tuzlama ve kaldırımlardaki biriken karları temizleme çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor.

Eleşkirt Belediyesi yetkilileri, karla mücadele ekiplerinin teyakkuz halinde olduğunu ve çalışmaların aralıksız bir şekilde sürdürüldüğünü belirtti.

Eleşkirt Belediye Başkanı Ramazan Yakut, vatandaşların ve sürücülerin mağdur olmamaları için kar yağışının olumsuz sonuçlarına karşı hazır bir ekiple günün ilk saatlerinden başlayarak müdahale ettiklerini ifade ederek, “Beklenen kar yağışına personelimiz ve araçlarımızla hazırdık. 

Yoğun yağışla birlikte sahaya çıktık ve ana arterler ile ara sokaklarda kar küreme, tuzlama çalışmalarına başladık.

Ekiplerimiz kar yağışı olduğu sürece sahada olup dört bir yanda çalışmaya devam edecek. Vatandaşlarımız müsterih olsun, kar dolayısıyla kapalı yol kalmaması ve mağduriyet yaşanmaması için her an sahada olacağız” diye konuştu.

 


23.6°

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.