Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Eleşkirt YİBO Mezunu 200 Kişi Ankara’da Buluştu.

Türkiye’nin köklü okullarından biri olan ve bünyesinden önemli insanları yetiştiren Eleşkirt YİBO mezunları, 2.kez Ankara’da buluştu.

ELEŞKİRT 16.08.2023 22:02:00 0
Eleşkirt YİBO Mezunu 200 Kişi Ankara’da Buluştu.

Kuruluşundan bugüne  binlerce mezunuyla bürokrasi ve iş dünyasında bir çok başarılı isimi ülkemize kazandıran Eleşkirt YİBO Mezunları, ülkenin dört bir yanından ve yurt dışından gelerek Ankara’da buluştu. 
Geçen yıl ilki Bursa’da iş insanı Aydın Akyol tarafından düzenlenen mezunlar buluşması bu yıl Ağrılı iş insanı Ayhan Çelik’in evsahipliğinde gerçekleşti.  Ankara, Kızılcahamam Eliz Otel’de gerçekleşen buluşma birbirinden renkli görüntülere sahne oldu.

Slayt gösterisi sonrasında okul müdürleri Sayın Ferşat Ayar ve Sayın Abdulkadir Erim’in konuşmaları ile devam eden program, gelen misafirlerin anılarını anlatmaları ile renkli bir sohbete dönüştü.  İki gün süren programda katılımcılar adeta 35 yıl öncesine gitti.  Programda büyük emek sarf eden Seyfettin Aydın ve Nurullah Kahraman davetliler ile yakından ilgilendi.

Programa ev sahipliği yapan İş İnsanı Ayhan Çelik ise “Geçen yıl Bursa ilimizde bir buluşma gerçekleştirdik. Bu yıl buluşmayı başkentte yaptık. Güzel ve keyifli bir buluşma oldu. Hem yıllar sonra dostlarla bir araya gelmek hem de ikiyüze yakın hemşehirmizi ağırlamaktan onur duydum. Bu programın üçüncüsünü de yapacağız. Buradan Eleşkirt YİBO mezunlarına seslenmek istiyorum. Bir sonraki buluşmayı 500 kişi ile yapalım.” dedi.


25°

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.