Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

DOĞUBEYAZIT'TA ÖĞRENCİLERE ÇİĞ KÖFTE İKRAMI

Doğubayazıt’ta Öğrencilere Çiğ Köfte İkramı Doğubayazıt Çiftepınar mahallesinde yer alan ve lezzetli çiğ köftesiyle tanınan Ustam Çiğ Köfte, bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

DOĞUBEYAZIT 9.03.2024 20:00:00 0
DOĞUBEYAZIT

Merhum Oktay Öndeş, Beritan Dayanışma Ağı, Bekir ve Filiz Yasmin’in anısına düzenlenen etkinlikte, öğrencilere çiğ köfte ikram edildi. Yapılan bu anlamlı dağıtım, çocukların yüzlerindeki tebessümle bize ulaştı.

Fotoğraflarda, ellerinde çiğ köfteleriyle mutlu bir şekilde görülen öğrenciler, bu anlamlı jest karşısında heyecanlarını ve memnuniyetlerini gizleyemediler. Sosyal sorumluluk bilinciyle hareket eden işletme sahibi ve hayırseverlerin katkılarıyla, bu geleneksel lezzeti öğrencilere ulaştırılarak, merhumların anısına yapılan hayır işlerinin sürdürülebilirliği ve toplumsal dayanışma ruhu pekiştirildi. Etkinlik, mahalle sakinlerinin takdirini toplarken, hayırseverlik ve yardımlaşmanın önemini bir kez daha hatırlattı.


20.1°

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.