Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Doğubayazıt firmasına ait Otobüs kaza yaptı 1 ölü 27 kişi yaralı

Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde Doğubayazıt firmasına ait yolcu otobüs yolda kaza yapan TIR'a çarptıktan sonra devrilmesi sonucu yaşanan kazada 1 kişi öldü 27 kişi yaralandı

GÜNDEM 16.01.2022 12:35:00 0
Doğubayazıt firmasına ait Otobüs kaza yaptı 1 ölü 27 kişi yaralı

Kaza, saat 06.00 sıralarında Koyulhisar İlçesi Aşağıkale Tüneli mevkiinde meydana geldi. 

Burhan Türkmen yönetimindeki 06 ED 9997 plakalı TIR, kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda devrilerek karşı şeride geçti. 

Karşıdan yolda gelen Doğubeyazıt Firmasına ait otobüs Memo Yakar, İdaresinde 04 D 4952 plakalı araç yoldaki TIR'a çarptıktan sonra devrildi. 

İhbar üzerine kaza yerine 112 Acil Sağlık,  kurtarma ve polis ekipleri sevk edildi.

Otobüste bulunan yolculardan Mehmet Emin Solhan  (44) kaza yerinde hayatını kaybetti. 

Her iki aracın sürücüleri ile yolcu otobüsünde bulunan Siracettin Korkunç,  Nihat Gün,  Rıfat Erdoğan,  Necmettin Solhan, Torun Bulan, İlhan Solhan,  Nezir Akhan, Ebubekir Taştan, Cimşit Taşdan,  İsmet Erdoğan,  Raşit Solhan,  Gevez Solhan,  Raziye Aydemir,  Sertip Solhan, Orhan Keskin,  Ali Korkunç,  Ömer Solhan,  Mustafa Solhan,  Fahrettin Aydemir,  Hüseyin Solhan,  Dindar Taşdan,  Nesim Erdoğan,  Fesih Solhan,  Cahit Solhan ve Cemil Solhan yaralandı. 

Ambulanslarla ilk olarak Koyulhisar ve Suşehri'ndeki devlet hastanelerine kaldırılan yaralılardan bazıları Sivas'a sevk edildi.

Kaza nedeniyle bir süre kapanan Sivas-Erzincan ve Sivas-Tokat kara yolu kontrollü olarak yeniden ulaşıma açıldı. 


23.2°

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.