Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

DİYADİN İLÇE MÜFTÜLÜĞÜNCE 4/6 YAŞ KUR'AN KURSLARIMIZDA DÖNEM SONU ETKİNLİKLERİ

Diyadin İlçe Müftülüğü bünyesinde eğitim öğretim faaliyeti yürütmekte olan Gençlik Merkezi 4-6 yaş Kur'an Kursu ile Mustafa Bakır 4/6 yaş Kur'an Kurslarımızda dönem sonu etkinlikleri yapıldı

DİYADİN 21.01.2022 15:09:00 0
DİYADİN İLÇE MÜFTÜLÜĞÜNCE 4/6 YAŞ KUR

Programlara Kaymakam ve Belediye Başkanı V. Alper BALCI, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sinan YILDIZ, Diyadin Cumhuriyet Başsavcısı Uğur ÜNLÜTÜRK, İlçe Emniyet Amiri Komiser Halil İbrahim KARAKAŞ, AK Parti Ağrı İl Genel Meclis Üyesi İhsan GÜVEN ve kurum amirleri katıldı. Düzenlenen Programlara öğrenci velileri ve vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

Programlar İlçe Müftülüğün Şube Müdürü İsmail ERDOĞAN'ın sunumu ile başladı. İlçe Müftüsü İbrahim ARVASİ' nin açış konuşmasından sonra İlçe Kaymakamı Alper BALCI bir konuşma yaptı. Konuşmasında dini eğitimin önemine vurgu yapan Sayın BALCI, İlçemizde faaliyet gösteren 4/6 yaş Kur'an kurslarının faaliyetlerini çok beğendiğini ifade etti.

Programların sonunda öğrenciler tarafından Kur'an-ı Kerim okundu ve ilahiler söylendi. Kaymakamımız ve kurum amirlerimiz tarafından öğrencilere çeşitli hediyeler verilerek katılımcılara ikramda bulunuldu.


20°

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.