Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

DEM PARTİ DİYADİN BELEDİYE EŞBAŞKANLAR ADAYI ADNAN DOĞAN VE HAYAT ZORBAY EV ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR.

Dem Parti Diyadin Belediye Eşbaşkanlar adayı Adnan Doğan ve Hayat Zorbay seçim çalışmaları kapsamında ev ziyaretlerine devam ediyor.

DİYADİN 21.02.2024 19:03:00 0
DEM PARTİ DİYADİN BELEDİYE EŞBAŞKANLAR ADAYI ADNAN DOĞAN VE HAYAT ZORBAY EV ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR.

Kapı kapı dolaşarak vatandaşların sorunlarını dinleyen Dem Parti Diyadin Belediye Eşbaşkanlar adayı Adnan Doğan, Hayat Zorbay ve beraberindekililer, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli Yerel Seçimleri için esnaf ve halktan destek istedi.

Diyadin İlçesinde ev ziyaret eden Doğan,daha yaşanılabilir bir Diyadin için tüm gücüyle çalışacaklarını belirtti.

Gündüz esnaf, akşam ise ev ziyaretleri gerçekleştiren Adnan Doğan, Diyadin’in sorunlarını bildiklerini, hazırladıkları projelerle 31 Mart akşamından itibaren halkın hizmetinde olacaklarını dile getirdi.

Kendilerine yapılan ziyaretten dolayı memnun kaldıklarını dile getiren vatandaşlar, Dem Parti Diyadin Belediye eşbaşkanları Adnan Doğan'ı ve Hayat Zorbay'ı yakında takip ettiklerini dile getirerek, siyasi duruşlarından dolayı tebrik etti. Her zaman Doğan'ın ve Zorbay'ın yanlarında bulduklarını belirten vatandaşlar, seçimlerin hayırlara vesile olmasını diledi.


23.6°

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.