Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Bu Gün Toplanıyor

Kabine Toplantısı Sonrası Toplantıdan Çıkacak Kararlar Merak Konusu Oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan`ın Başkanlığınca Gerçekleşecek Toplantının Gündem maddeleri Arasında fayiş fiyat artışı,koranavirus vakalarında son durum,okulların durumu ve dış Ziyaretler ol

GÜNDEM 11.10.2021 10:41:55 0
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Bu Gün Toplanıyor
Belirli Aralıklarla gerçekleşen kabine Toplantısı bu hafta bir kez daha yapılacak. Önemli konuların gündem maddeleri Arasında yer aldığı toplantı sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan`ın açıklamalarda bulunması bekleniyor. Peki toplantı hangi gün yapılacak? Bir süredir gıda ürünlerine görülen fahiş fiyatlara ilişkin hal ve marketlerde denetimler sürüyor.Ticaret Bakanlığı uhdesindeki denetimler ile Rekabet Kurulu,`nun incelemelerinde yansıyan kabinenin gündeminde Olacak. Gıda enflasyonu ve fahiş fiyatlarla Mücadeleye ilişkin atıabilecek adımlar kabine Toplantısında ele alınacak. Koranavirus salgının da gelinen son durum Sağlık Bakanı Fahreddin Koca`nın kabineye yapacağı sunumda olacak.Bakan Koca,30 binleri bulan vaka sayıları,hastane doluluk oranları ve aşılama da gelinen son durum hakkında bilgi verecek. Ayrıca kısa süre içinde acil kullanım onayı alması beklenen yerli aşı TurkuVaç çalışmaları da gündemde olacak. KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN,SAAT KAÇTA HANGİ GÜN? Cumhurbaşkanı Erdoğan`ın Başkanlığınca toplanacak olan Kabine Toplantısı 11 Ekim 2021 Pazartesi günü bir Araya gelecek.Toplantının saat; 15:30 da Başlaması ve Erdoğan`ın 19:00 dan sonra açıklamalarda bulunması bekleniyor.

23.8°

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.